Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso avslöjar: Därför gjorde han slut

Bianca Ingrosso
Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso
Foto: Kanal 5
”Wahlgrens värld”
Foto: Kanal 5
”Wahlgrens värld”
Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren
Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso
Foto: Kanal 5
1 / 7

I ”Wahlgrens värld” avslöjar Bianca Ingrosso att hon blev lämnad av pojkvännen Philippe Cohen.

Mitt i hjärtesorgen frågar realityprofilens bästa vän om hon vill bli hennes brudtärna, något som får Bianca Ingrosso att brista ut i tårar.

– Här blir man dumpad och sen blir man brudtärna, säger hon i programmet.

Bianca Ingrosso, 24, avslöjade i början av året att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 24, har gjort slut. De två har varit tillsammans i sex år, men i slutet av 2018 valde de att gå skilda vägar. 

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” avslöjar Bianca Ingrosso att det var Phillipe Cohen som tog initiativet till uppbrottet.

– Det finns inga bra sätt att göra slut på. Oavsett hur, vad som har hänt och varför så gör det ont. Speciellt när man själv blir lämnad, säger hon i programmet.

Bianca Ingrosso stöttas av sina vänner och berättar att hon och ex-pojkvännen inte längre har så mycket gemensamt – förutom att äta pasta.

– Jag fick nyss ett sms av Phillipe där han förklarar hur han känner, men att det inte kommer förändra situationen. Som han skrev, vi ville inte att det skulle bli så här, säger hon.

Bianca Ingrosso: ”Dumpad”

Mitt i all hjärtesorg överraskar Bianca Ingrossos barndomsvän Melina med tårta och ett paket med en klänning. Melina frågar sin vän om hon vill bli hennes brudtärna, vilket får Kanal 5-profilen att gråta av lycka. Även hennes mamma Pernilla Wahlgren brister ut i tårar.

– Här blir man dumpad och sen blir man brudtärna, säger Bianca Ingrosso.

Strax efter att det tagit slut mellan Bianca Ingrosso och hennes pojkvän ber hennes barndomsvän henne att bli brudtärna.
Foto: Kanal 5

Pernilla Wahgren blir rörd till tårar över att hennes dotter blivit tillfrågad om att bli brudtärna till familjevännen.
Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso har varit öppen med upp och nedgångarna under relationen med ex-pojkvännen. Månaderna innan uppbrottet var stormiga, och paret valde att flytta isär.

Det var i samband med att Kanal 5 hade pressdag för ”Wahlgrens värld” i januari som Bianca Ingrosso bekräftade att hon och Phillipe Cohen inte längre var tillsammans.

– Jag är singel sedan några veckor. Herre Gud, det är klart det är tufft med break-ups. Jag är inte helt återställd, men jag är okej, sa hon.

”Wahlgrens värld” visas på torsdagar kl 21 i Kanal 5.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.