Bianca Ingrosso tillsammans med sin pappa Emilio Ingrosso under förra årets Let's dance. Foto: Olle SporrongBianca Ingrosso tillsammans med sin pappa Emilio Ingrosso under förra årets Let's dance. Foto: Olle Sporrong

Bianca Ingrosso tillsammans med sin pappa Emilio Ingrosso under förra årets Let's dance.

 Foto: Olle Sporrong
Bianca Wahlgren mötte Elisa Lindström i finalen av "Let's dance". Foto: Olle SporrongBianca Wahlgren mötte Elisa Lindström i finalen av "Let's dance". Foto: Olle Sporrong
Bianca Wahlgren mötte Elisa Lindström i finalen av "Let's dance".  Foto: Olle Sporrong

Bianca Ingrosso återförenas med sin pappa

Publicerad

Bianca Ingrosso ändrade sina planer i all hast - och åkte förra veckan till Mallorca för att återförenas med sin familj.

"Så mysigt med alla tillsammans vid pappas stora bord i hans nya FANTASTISKA lägenhet", skriver hon bland annat på sin blogg, och hyllar också den varma relationen som de har inom familjen.

Bianca Ingrosso, 21, befinner sig på Mallorca för att hälsa på sin pappa Emilio Ingrosso. Hon är där tillsammans med sin pojkvän Philippe och sina bröder Benjamin och Oliver.

Resan kom till i all hast, skrev hon på sin blogg 4 januari.

"Lite ändrade planer i schemat, bokade igår en resa till Palma med Phillipe för att umgås med pappa & alla där nere. Benjamin är redan där, Oliver åker med oss och där nere väntar pappa, hans fru Åsa & hennes son Anton."

 

LÄS MER: Biancas kärleksfulla hyllning till pappa Emilio

 

Hela syftet med resan var att träffa pappa, enligt ett inlägg Instagram.

"Bye Sweden! Time to spend time with papa", skrev hon.

 

 

 

 

Hon var full av förhoppningar, enligt bloggen.

"Ska bli så mysigt att komma dit, hänga i pappas nya lägenhet, äta god mat, träna och få mycket jobb gjort! Jobbar alltid effektivt när jag är där!".

Bra tid på Mallorca

Att hon haft en bra tid på Mallorca framgår tydligt av uppdateringar på bloggen.

"Idag startade vi dagen med stor frukost här hemma. Så mysigt med alla tillsammans vid pappas stora bord i hans nya FANTASTISKA lägenhet <3 vi satt där ett bra tag och bara njöt av morgonen och kollade ut på den blåååååååa himmelen med palmträd överallt! hur mycket har man inte saknat det liksom?!">

Och vidare:

Dagen har iallafall varit jätte mysig som ni såg ovan med myshäng inne i stan med alla grabbar. Vi hittade en försenad julklapp till pappas fru Åsa, delade på en till pizza (som att 2 inte räckte innan liksom) på vårt absoluta favvo ställe när det kommer till pizza & när vi kom hem kollade vi Star Wars & kvällen slutade med att Benji lagade pasta och nu (00.09) ligger jag och jobbar medan alla där ute kollar ännu mer film i soffan.".

Bianca Ingrossos föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso skilde sig 2002 och tiden efter skilsmässan var turbulent. Det var först när Bianca deltog i "Let's dance" förra våren som hela familjen satt i samma rum på flera år.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso träffas åter

I september förra året besökte Pernilla Wahlgren Emilio Ingrossos restaurang "La Perla" i Palma, Mallorca och relationen verkade då vara bättre än på länge. Något som Emilio också bekräftade för Expressen.

 

LÄS MER: Pernilla och Emilio försonas efter alla år

 

– Vi har bestämt oss för att vi ska ha så bra kontakt som möjligt med tanke på barnen. Vi lämnar allt gammalt bakom oss och börjar på nytt, det blir en ny relation med barnen så att vi kan umgås, sa han då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag