Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca Ingrosso ärliga ord om pappa Emilio

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso pratade om sina föräldrars turbulenta och omskrivna skilsmässa i sitt sommarprat i "Sommar i P1" och hur det påverkade hennes uppväxt.

Nu berättar tv-profilen sanningen om sin relation till sin pappa Emilio Ingrosso, skriver sajten Hänt

"Inget vet vad som inte skrivits om och ingen vet vem min pappa egentligen är", skriver Bianca Ingrosso på sin blogg

Bianca Ingrosso, 23, var en av sommarpratarna i "Sommar i P1". I sitt avsnitt berättade hon om föräldrarnas stormiga skilsmässa. 

När Bianca Ingrossos föräldrar, Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, skilde sig var hon åtta år gammal och det omskrivna uppbrottet påverkade henne starkt. 

Nu berättar tv-profilen sanningen om sin relation till pappa Emilio Ingrosso. 

"Jag älskar min pappa något enormt!! Det har jag alltid gjort. Ända sedan jag var liten, liten bebis. Jag har varit pappas prinsessa hela mitt liv och vår relation har alltid varit så enormt stark. Han har konstant funnits där för mig när jag behövt honom som mest”, skriver hon på sin blogg. 


LÄS MER: Nu öppnar Bianca Ingrosso upp om skilsmässan 


Bianca Ingrosso: "Ingen vet hela sanningen"

Bianca Ingrosso skriver att hon alltid kommer att försvara sin pappa och hon slår tillbaka mot negativa kommentarer. 

”Pappa har alltid lyssnat, sett och hört mig. Det är så många där ute och säkert många av er som tror att ni vet allt för ni har läst några tidningsrubriker. Men ingen vet hela sanningen, ingen vet egentligen min sanning. Inget vet vad som inte skrivits om och ingen vet vem min pappa egentligen är”,

Bianca Ingrosso hyllar sin pappa i inlägget och menar att hon inspireras av honom. 

”För det är tack vare honom jag är den passionerade kvinnan jag är idag. Jag har sett hans glöd och passion i allt han gör och detta är en man som aldrig ger upp. Oavsett alla motgångar så ger han aldrig upp och han jobbar dagligen på att bli den bästa Emilio han kan bli. Det är nog bättre än vad många av oss gör”, skriver hon.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.