Bianca Ingrosso har lagt sitt bruna hår på hyllan. Foto: /Ibl / /IBLBianca Ingrosso har lagt sitt bruna hår på hyllan. Foto: /Ibl / /IBL
Bianca Ingrosso har lagt sitt bruna hår på hyllan.  Foto: /Ibl / /IBL
Bianca Ingrosso. Foto: Olle SporrongBianca Ingrosso. Foto: Olle Sporrong
Bianca Ingrosso. Foto: Olle Sporrong

Bianca hyllas efter förändringen

Publicerad

Bianca Ingrosso har lagt sitt bruna hår på hyllan.

Den nya blondare tonen hyllas nu av följarna på bloggerskans Instagram.

– Älskar mitt nya hår!, skriver hon under bilden på Instagram.

Bloggerskan Bianca Ingrosso har lagt sitt bruna hår bakom sig. Den kända profilen, känd från bland annat "Wahlgrens värld", har nu valt en blondare ton – lovropen fyller nu kommentarsfältet under bilden på Instagram.

 

"Gud vad fint! Vad har de lagt för färgton i håret, eller är det bara en nyansering?", skriver en,

"Allt klär en skönhet", fortsätter en användare längre ner.

"Jag vill också bli blond nu!!", skriver en till.

 

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso: "Vill lämna Sverige"

 

 

 

 

 

Ger tips för bättre hår

Bianca Ingrosso har tidigare berättat på sin blogg om sina bästa tips för ett perfekt hår. Bland annat skriver hon:

 

* Använd aldrig schampo i hela håret när du tvättar det. Använd det bara i hårbotten och låt det sedan rinna ner längs håret när du sköljer det. Att använda schampo och gnugga in det i nedre delen av håret tär otroligt mycket på håret.

 

* När håret är blött, borsta det endast med en kam och inte en borste. Men hjälp av en kam när det är blött så breder den ut elasticiteten i håret från rot till topp. En borste har mycket svårare att göra detta.

 

* Jag är ett fan (som dem flesta) av att använda tofs, och har det väldigt ofta. Just för att jag tycker att det är snyggt, men också för att det är den enklaste frisyren när håret börjar bli lite fettigt.

 

* Tvätta dina kammar/borstar ofta. De blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingsprodukter & damm. Tvätta dem med schampo.

 

 

 

 

 

LÄS MER: Biancas kärleksord till pojkvännen

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag