Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca dumpad – ljög för alla

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso försvarar Phillipe.
Foto: OLLE SPORRONG

Alla trodde att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade återförenats och var kära och lyckliga.

Nu uppdagas sanningen – och det har fått tv-profilens följare att rasa mot Phillipe.

”Skippa era elaka kommentarer om hans kärlek till mig är äkta eller inte”, ryter Bianca Ingrosso ifrån i ett inlägg på Instagram.

Tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 25, dumpades förra året av pojkvännen Phillipe Cohen, 25, men paret återförenades efter att han insett att han begått ett stort misstag, något som visades i Kanal 5:s realityserie ”Wahlgrens värld”.

Kärekslyckan var total – men efter några månader började följarna ana att det återigen inte stod rätt till mellan paret. Men Bianca Ingrosso nekade till att de hade gjort slut. 

– Nej. Men jag har bestämt mig för att jag har pratat så mycket om mitt kärleksliv överallt, så just nu pratar jag inte så mycket om det, sa hon.

Därför dolde Bianca sanningen om uppbrottet

Men i den nya säsongen av ”Wahlgrens värld” väljer Bianca Ingrosso nu att berätta sanningen – förhållandet hade tagit slut. I ett nyligen visat avsnitt kommer en förkrossad Bianca Ingrosso hem till sin mamma Pernilla Wahlgren och berättar om uppbrottet.

– Ska jag behöva bli dumpad och bli trygg i mig själv varje år? säger Bianca uppgivet och fortsätter:

– Jag skäms fruktansvärt över att behöva säga att vi inte är tillsammans igen. Det är därför jag inte gått ut med det någonstans. Det här är verkligen en sådan gång då jag önskar att jag inte var en offentlig person.

Bianca tröstas av sin mamma som menar att paret kanske krockar nu, men kan mötas längre fram.

– Då får du släppa taget. För det känns ju som att han har släppt taget. Det är jättesorgligt, antingen blir det ni igen, eller så kanske det blir ni igen senare i livet, säger Pernilla.

Bianca Ingrosso är ledsen efter att det har tagit slut med Phillipe och tröstas av sin mamma Pernilla Wahlgren.
Foto: Kanal 5/Dplay

Bianca ryter ifrån efter hatet mot Phillipe

Avsnittet väckte starka reaktioner bland tittare, och en del menar att Bianca verkar fara illa i relationen. 

Sedan inspelningarna har Bianca och Phillipe på nytt hittat tillbaka till varandra, och nu ryter Bianca ifrån mot ilskan som riktas mot hennes pojkvän.

”Vill passa på att förklara lite då ni är så många som gärna vill förklara mig huruvida Phillipe är kär i mig eller ej. Våra problem vi haft/har är såklart mellan oss två men jag vill däremot förtydliga att både jag och Phillipe har gjort slut med varandra av olika anledningar men däremot har jag aldrig tvivlat på hans känslor för mig”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Sjukt att jag ska behöva förklara och förtydliga det men jag har fått lite nog nu mer kommentarer om att han inte är kär i mig....! Vi är kära och lyckliga tillsammans så gärna skippa era elaka kommentarer om hans kärlek till mig är äkta eller inte”.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

https://www.instagram.com/p/B9WSMLVDPMu/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.