Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen. Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso och Philippe Cohen. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso. Foto: Olle SporrongBianca Ingrosso. Foto: Olle Sporrong
Bianca Ingrosso. Foto: Olle Sporrong
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL

Biancas oväntade känslor – i sängen

Publicerad
Uppdaterad

Bianca Ingrosso har haft ett tufft år bakom sig med uppbrott – och återförening.

Nu berättar hon om när hon bröt ihop – när hon låg i sängen med Philippe.

– Jag började faktiskt gråta, skriver hon på sin blogg. 

Bianca Ingrosso, 22, var mitt uppe i "Let's Dance" och inspelningen av "Pernillas värld" när hon plötsligt bröt upp från pojkvännen Philippe Cohen, 23,

Men bara några månader senare återförenades paret och sedan dess har de visat upp sin kärlekslycka. 

"Jag fortsätter njuta av livet med Phillipe. Blir alltid lika lugn av honom, jag hör verkligen hemma med honom”, skrev hon på sin blogg.

LÄS MER: Bianca Ingrossos stora pengailska 

Bianca Ingrosso: "Jag minns ingenting"

Bianca Ingrosso har även skrivit om att hon var nära att bränna ut sig. Hon gick in i väggen av all press.

"Jag minns absolut ingenting längre, är det inte nedskrivet i min kalender existerar det inte. Mitt minne fungerar liksom inte alls" och fortsatte:

"Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden och känner ingen glädje för någonting egentligen. Helt tappat aptiten och känner mig bara otillräcklig! Jag kan knappt bli arg längre utan är ganska borta i mitt huvud och känner mig bara blasé.. så kan knappt reagera på saker längre." skrev Bianca Ingrosso i sitt blogginlägg.

Bianca Ingrosso: "Började faktiskt gråta"

Nu berättar hon att hon faktiskt bröt ihop när hon nyligen låg i sängen med Philippe. 

LÄS MER: Biancas ärliga ord om utbrändheten 

”I går kväll började jag faktiskt gråta när vi skulle somna i sängen. Jag fick liksom ur alla känslor som jag stängt undan senaste månaderna”, skriver hon på sin blogg och fortsätter: 

”Jag mår helt klart inte bra och känner inte riktigt igen den nedstämda Bianca som jag är nu men med Phillipe mår jag alltid bra. Älskar dig!”.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag