Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca berättar om hatet efter aborten

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso berättade tidigare i år att hon gått igenom en abort – något som hon beskriver som det "mest smärtfulla och hemskaste" i hennes liv.

Nu berättar tv-profilen och bloggaren om reaktionerna hon fått efteråt. 

– De klarar inte av att jag är för öppen, berättar hon i Morgonpasset i P3.

Det var i somras som tv-profilen och bloggaren Bianca Ingrosso valde att vara öppen om att hon gått igenom en abort tidigare i sitt liv.

I en videoblogg berättade hon då om det negativa med att vara kvinna och kom in på preventivmedel och mens – då säger hon även att hon gått igenom en abort.

– Det mest smärtfulla och hemskaste jag gått igenom, säger Bianca Ingrosso i videobloggen.

 

LÄS MER: Hatet mot Bianca – efter bröstbilden 

 

I Sveriges Radios program "Morgonpasset" i P3 berättar Bianca nu om reaktionerna som mötte henne efter att hon delat med sig av sin erfarenhet.

– Den yngre generationen är alltid stöttande, det är de äldre som alltid har en åsikt, säger hon i programmet under lördagen och fortsätter:

– De klarar inte av att jag är för öppen. De tycker jag säljer mig själv, att jag är vidrig. ”Hur kan du gå ut med det här? Har du ingen integritet?”, säger hon i intervjun med P3.

 

Bianca Ingrosso har fått mycket mejl

Bianca Ingrosso berättar att många har hört av sig till henne och sagt att de har räddat henne från ätstörningar och att hennes lättsamma sätt om att prata om sådana ämnen har kunnat hjälpa dem.

– Ingen pratar om när man gör abort, ingen pratar om missfall, ingen pratar om ätstörningar, det ska bara lösas i tysthet, säger Bianca Ingrosso vidare i intervjun.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso om tuffa aborten

 

Bianca Ingrosso syns med mamma Pernilla Wahlgren i Kanal 5-programmet "Wahlgrens värld" och hon har även en Youtube-kanal med över 86 000 prenumeranter. Där delar hon med sig av vardagen med familj och vänner. 

 

LÄS MER: Biancas vändning efter kärlekskrisen