Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca berättar: Därför tog det slut med Phillipe

Bianca Ingrosso om framtiden med Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso berättar i en nya vlogg om varför relationen tog slut.
Foto: Youtube

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gått skilda vägar – men tror tv-profilen att de nu har gått skilda vägar som kärlekspar för evigt?

I en ny vlogg berättar hon nu om varför relationen tog slut och hur deras kontakt ser ut i dag.

– Jag tror att det var det som hände den här gången och till slut så känner man bara: ”Nej, vet du vad”.

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har haft en kärleksfull och stormig historia och för ungefär en månad sedan berättade tv-profilen och entreprenören att de har gått isär – för åttonde gången.

Ingrosso har tidigare hintat på Youtube att relationen tog slut eftersom att den gav för mycket dålig energi. Men i en ny video berättar hon nu rakt ut varför de valde att gå isär.

– Jag tror att det tog slut för flera år sedan faktiskt, för att vi har varit varandras tryggheter, och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade, säger tv-profilen i vloggen.

Bianca Ingrosso: ”Tror nog att vi är lyckligare utan varandra”

Bianca Ingrosso förklarar att hon tror att alla uppbrott och återföreningar har tärt på förhållandet.

– Jag tror att det var det som hände den här gången och till slut så känner man bara: ”Nej, vet du vad. Jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra”, så det var därför.

Men även om de fortfarande inte är ett kärlekspar håller de fortfarande kontakten.

– Jag och Phillipe är fortfarande vänner, så det klart att vi har det. Men just nu är det mest om praktiska saker, att han ska hämta sina saker på min vind och sådana saker. Och sen typ hur mår du, mår du bra?

Så kommer man över ett ex – enligt Ingrosso 

Bianca Ingrosso säger att det är härligt att vara singel och hon tror att man måste ta sig ut och göra saker som man inte har gjort tidigare – för att komma över ett ex.

– Man måste lära känna sitt nya jag, i sitt nya liv. Så man får lite nya perspektiv och nya intryck, så det nya livet blir spännande så man inte går och längtar efter det gamla, säger hon och skickar ett tips till alla som är i samma sits:

– Men ta dig ut där och var singel.

Ingrosso och Cohen har som sagt gjort slut och blivit ihop igen förut – men nu tror entreprenören att det är slut på riktigt.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, säger Bianca Ingrosso i vloggen.

https://www.instagram.com/p/B8iqIKqJv1N/?utm_source=ig_web_copy_link

Ingrossos svåra känslor i bråket med familjen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.