Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca avslöjar pappa Emilios oväntade reaktion efter orden

Bianca INgrosso.
Foto: ROGER TILLBERG / STELLA PICTURES
Emilio Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso valde att i sitt sommarprat berätta öppet om den tuffa tiden runt föräldrarnas skilsmässa.

Efter det starka sommarpratet har många reagerat - även hennes föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

Nu berättar Bianca Ingrosso om hur hon tog emot föräldrarnas reaktioner. 

– Han ringde mig och hulk-grät, säger Bianca Ingrosso om sin pappa i podcasten ”Har du sagt A får du säga B”.

Tv-profilen Bianca Ingrosso, 23, är en av sommarens värdar i "Sommar i P1" och i sitt avsnitt som sändes under söndagen valde hon ett dela med sig av en stark berättelse. Hon berättar bland annat om bråken hemma runt föräldrarnas svåra skilsmässa och hur hon påverkades av den mycket uppmärksammande separationen. 

Efter det starka sommarpratat har flera reagerat på hennes sommarprat och Bianca Ingrosso har hyllats stort för sin ärlighet.


LÄS MER: Nu öppnar Bianca upp om skilsmässan 


Även tv-profilens föräldrar har reagerat över dotterns sommarprat. I podcasten ”Har du sagt A får du säga B” berättar Bianca Ingrosso för henne podcast-kollega och vän Alice Stenlöf, 21, om pappa Emilio Ingrossos starka reaktion.

– Han ringde mig och hulk-grät, säger Bianca Ingrosso om sin pappa i podcasten.

”Kärleken övervinner allt”

Emilio Ingrosso, 52, har också lagt upp en känslosam text om dotterns sommarprat på Instagram där han skriver hur stolt han är över sin älskade dotter och hur ledsen han är över det som har hänt.  

– Det var så fint, jag började gråta när han skrev sin text. Han bad om ursäkt utan att ursäkta sig själv. Utan en egen ursäkt, bara ett rent och skärt förlåt, säger Alice Stenlöf om inlägget.


LÄS MER: Bianca Ingrossos okända kollaps: "Allt blev svart" 


Även Bianca Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren, 50, skrev också hon ett inlägg på Instagram sina tankar kring sommarpratet och hur stolt hon är över sin dotter. 

”I dag har vi världens finaste relation. Är bästa vänner och hon gör mig stolt varje dag. Men det har inte varit en enkel resa hit, och vår mor- och dotterrelation har satts på hårda prov många gånger. Men kärleken övervinner allt”, skriver hon på Instagram. 

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.