Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bianca avslöjar nya relationskampen

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon har fått bukt på sin svartsjuka. 

Men när sambon Phillipe Cohen snart börjar på sitt nya jobb har den kommit tillbaka, berättar hon i podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B".

– Jag svär på min gud att skaffar han sig en bästa tjejkompis där, jag kommer fixa så han får sparken, säger Bianca Ingrosso i avsnittet.

Bianca Ingrosso, 23, har pratat öppet om att hon tidigare har varit väldigt svartsjuk i sitt förhållande med Phillipe Cohen. Nyligen berättade hon i podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B", som hon driver tillsammans med Alice Stenlöf, att hon har kommit över den svartsjuka tiden.

Men i ett nytt avsnitt av podcasten berättar tv-profilen att svartsjukan nu har kommit tillbaka. Phillipe Cohen, som nyligen tog examen efter att ha studerat i Storbritannien i fyra år, ska snart börja på ett nytt arbete och i podcast-avsnittet berättar Bianca Ingrosso om sin oro över att han skaffar sig kvinnliga kompisar på jobbet. 

– Jag svär på min gud att skaffar han sig en bästa tjejkompis där, jag kommer fixa så han får sparken. Nej, jag skojar, men det kommer bli tufft tror jag, säger hon i avsnittet.

Alice Stenlöf säger då lite retsamt att tänk om Phillipe Cohen skulle få en snygg kvinnlig kollega på det nya jobbet. Tv-profilen förklarar då att hon får panik av bara tanken.

– Nej det går inte hem, nej, nej. Jag får panik nu, säger hon.

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos varning efter Phillipes intima möten 

 

Har fått tampas med sin svartsjuka

Bianca Ingrosso, 23, och Phillipe Cohen, 24, har varit ett par i flera år och blev nyligen sambor. Men i fjol gjorde Cohen slut och de började träffa andra. Uppbrottet varade dock bara i några månader och Bianca Ingrosso har berättat om svårigheterna att komma över sin svartsjuka kring de tjejer som Cohen träffade under uppbrottet. 

"Jag kan ju inte hjälpa att jag under denna tid fått en svartsjuka över just detta. Att jag har jämfört mig och att jag skapat ett otroligt hat. Jag har ifrågasatt allt kan jag lova! Jag har tjatat, bråkat, gråtit och gjort i princip allt för att 'skada' mig själv med tanken om att han varit med andra då" har hon skrivit på sin blogg

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.