Bianca avslöjar: Därför tog det slut

Foto: /IBL / /IBL
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: THOMAS ENGSTRÖM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN
1 / 7

Bianca Ingrosso blev dumpad av pojkvännen Phillipe Cohen två dagar innan alla hjärtans dag.

I "Wahlgrens värld" berättar bloggaren upprivet om hur förhållandet tog slut.

– Jag mår skit. Det är alla känslor på en och samma gång, säger Bianca Ingrosso i Kanal 5-programmet.

Precis innan inspelningen av andra säsongen av "Wahlgrens värld" drog igång, så fick Bianca Ingrosso ett svårt bakslag - pojkvännen Phillipe Cohen väljer att göra slut med henne över telefon, bara två dagar innan alla hjärtans dag. 

– Livet suger just nu. Jag mår skit. Det är alla känslor på en och samma gång. Jag blev dumpad på telefon, två dagar innan alla hjärtans dag, berättar Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld".


LÄS MER: Pernilla Wahlgrens snuskiga upptäckt


Bianca Ingrossos tårar efter uppbrottet


LÄS MER: Bianca Ingrosso hyllas för sitt inlägg om bröst


I säsongspremiären av det populära realityprogrammet om familjen Wahlgren, men främst mamma Pernilla Wahlgren och dotter Bianca Ingrosso, gråter Bianca Ingrosso framför kamerorna, och är förkrossad över att hon och pojkvännen inte kunde hålla ihop, då hon varit så säker på deras kärlek.

– Jag har alltid varit inställd på att Phillipe är den jag ska gifta mig med. Vi har pratat om hur våra barn kommer att se ut, hur vårt framtida hus ska vara. Det känns jobbigt att jag aldrig ens kommer att ha fått bo med honom, vilket var något som vi båda längtade efter att få göra, säger Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld".

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen återförenades

Under inspelningen visste inte Bianca Ingrosso att hon några månader senare skulle vara återförenad med kärleken Philippe Cohen, och att paret skulle dela lägenhet hela sommaren. Nu har Cohen flyttat tillbaka till London för att plugga klart, och paret har ett distansförhållande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.