Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beyoncés viktkamp efter graviditeten

Se mer om världsstjärnan
Beyoncé berättar att det kändes som att hennes kropp inte var hennes. Foto: RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK / RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Beyoncé och Jay-Z har varit gifta sedan 2008. Foto: CAMERA NEWS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY: CAMERA NEWS
Beyoncé ville komma i form inför sitt uppträdande på ”Coachella”. Foto: PARKWOOD ENTERTAINMENT / AP TT NYHETSBYRÅN
Efter att ha fött tvillingarna kämpade Beyoncé med att hitta tillbaka till sin kropp. Foto: INSTAGRAM VIA E-PRESS PHOTO / /IBL E-PRESS PHOTO.COM

Beyoncé kämpade med sin kropp efter graviditeten.

Sångerskan berättar att hon kämpade hårt för att nå tillbaka till sin ursprungliga form, något som gjorde det svårt att balansera föräldraskapet.

– Det är inte som förr när jag kunde träna i 15 timmar i sträck. Jag har barn. Jag har en man. Jag måste ta hand om min kropp. Jag pressade mig definitivt hårdare än jag visste att jag kunde. Och jag lärde mig en mycket värdefull läxa. Jag kommer aldrig, aldrig driva mig själv så hårt igen, säger Beyoncé, enligt Female first.

Artisten Beyoncé, 37, och maken Jay-Z, 49, välkomnade i juni 2017 tvillingarna Rumi och Sir. Men tiden efter graviditeten har inte bara varit enkel, sångerskan har kämpat med sin vikt, rapporterar Female first.

I ett videoklipp på Youtube delar Beyoncé med sig av sin resa, och beskriver att det känts som att hennes kropp inte tillhör henne.

– Jag är tillbaka på scen efter att ha fött tvillingar. Jag var en kvinna som kände att min kropp inte tillhörde mig, säger Beyoncé, enligt Female first.

Beyoncé: ”Min kropp att kännas bekväm”

Paret har varit gifta sedan 2008 och har sedan tidigare dottern Blue Ivy, som föddes år 2012. 

I videoklippet beskriver sångerskan att hon går på en diet och kämpar för att få tillbaka sin ursprungliga kroppsform inför sitt stora framträdande på festivalen ”Coachella”, skriver nyhetssajten.

Men det handlar inte om att gå ner i vikt, förklarar sångerskan. Målet är att återigen känna sig bekväm i sin kropp.

– Det är dags att börja jobba, så jag måste komma in i den zonen. Det är som en annan mentalitet. Att gå ner i vikt var så mycket lättare än att komma tillbaka i form och få min kropp att kännas bekväm, säger Beyoncé, skriver Female first.

Svårt att balansera föräldraskapet

Tidigare har Beyoncé berättat att den växtbaserade dieten och träningsschemat hon gick på under 22 dagar inför festivalen påverkade henne både fysiskt och mentalt, skriver nyhetssajten.

I början fick sångerskan muskelryckningar och menar att kroppen inte var i kontakt med det mentala, enligt den brittiska sajten. Huvudet ville vara hos sina barn, men kroppen var inte där, har sångerskan sagt.

– Bara att försöka ta reda på hur man skulle balansera att vara mamma till en sexåring och tvillingar som behöver mig - och att ge mig själv kreativt och fysiskt, det var mycket att jonglera, säger Beyoncé enligt Female first och fortsätter:

– Det är inte som förr när jag kunde träna i 15 timmar i sträck. Jag har barn. Jag har en man. Jag måste ta hand om min kropp. Jag pressade mig definitivt hårdare än jag visste att jag kunde. Och jag lärde mig en mycket värdefull läxa. Jag kommer aldrig, aldrig driva mig själv så hårt igen.