Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beyoncés överraskning till fansen – tillsammans med dottern

Beyoncé släppte livealbum på onsdagen.Foto: ALEX LJUNGDAHL
Samtidigt som en dokumentär om stjärnan ges ut på Netflix.Foto: ALEX LJUNGDAHL/EXPRESSEN

Beyoncé är högaktuell i dubbel bemärkelse.

På onsdagen släpptes dokumentären ”Homecoming” om stjärnans succéspelning på Coachella.

Samtidigt som hon överraskar med en liveskiva – som gästas av dottern Blue Ivy.

För Beyoncé Knowles-Carters, 37, fanskara är påsken räddad.

På onsdagen släpptes inte bara den efterlängtade dokumentären om stjärnans förberedelser inför en uppmärksammad spelning på den amerikanska musikfestivalen Coachella. 

Dessutom överraskade Beyoncé fansen med att släppa ett livealbum dagen till ära.

Plattan har titeln ”Homecoming: the live album” och är helt enkelt en albumversion av den hyllade Coachella-spelningen. Plattan består av 40 spår och på ett av dem, ”Lift every voice and sing”, bidrar även stjärnans sjuåriga dotter Blue Ivy Carter med sång.

Beyoncé har på senare år gjort det till sitt signum att helt plötsligt göra ett skivsläpp. Så även denna gång då liveplattan kom helt utan förvarning – och finns i dag att lyssna på strömningstjänster som Spotify.

Beyoncés succéspelning blir dokumentär 

Den andra Beyoncé-nyheten – dokumentären ”Homecoming” skildrar förberedelserna inför stjärnans konsert på Coachella förra året som sågs av närmare 460 000 på Youtubes live stream.

Framträdandet, som kallats ”Beychella”, gästades av maken Jay-Z, 49, och systern Solange Knowles, 32, men bjöd även på en återförening av Destiny's Child.

”Det var det tuffaste jag gjort, men jag visste att jag var tvungen att pusha mig själv och mitt team för att detta inte bara skulle vara bra utan även bli något legendariskt” har Beyoncé sagt i ett pressmeddelande.

Enligt Netflix är dokumentären två timmar och 17 minuter lång och visar en ”närgången, djupgående skildring av Beyoncés hyllade framträdande på 2018 års Coachella” samt visa ”den känslosamma resan från kreativt koncept till historisk konsert”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.