Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beyoncés tystnad om dokumentären – visar historiska framträdandet

Nu släpps dokumentären om Beyoncés omtalade uppträdande på festivalen Coachella.Foto: PG / SPLASH NEWS / PG / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: Youtube/Netflix

Beyoncé Knowles-Carters, 37, konsert på den amerikanska festivalen Coachella förra året hyllades världen över och sågs av närmare 460 000 på Youtubes live stream.

Nu släpps dokumentären ”Homecoming” på Netflix som visar arbetet bakom konserten – här är allt du behöver veta.

Förra året gjorde Beyoncé Knowles-Carter, 37, comeback på den amerikanska festivalen Coachella Valley Music and Arts Festival efter graviditeten med med tvillingarna Rumi och Sir Carter. Hon blev då historisk som den första afroamerikanska kvinnan att vara huvudakt på festivalen som startade 1999.

Framträdandet, som även kallades ”Beychella”, sågs av 458 000 tittare på festivalens livestream på Youtube och hade gäster som maken Jay-Z, 49, och systern Solange Knowles, 32, och även en återförening av Destiny's Child.

Beyoncé gästades bland annat av systern Solange Knowles.Foto: BEY/ SPLASH NEWS / BEY/ SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Över hela världen blev ”Beychella” hyllat och New York Times beskrev showen som ”historisk, potentiellt politisk och visuellt stor.”.

Nu har det historiska framträdandet och det hårda arbetet inför showen förevigats i dokumentären ”Homecoming”.

Då släpps ”Homecoming” på Netflix

Redan nästa vecka, den 17 april, släpps dokumentären på på Netflix över hela världen - även i Sverige alltså. 

Enligt Netflix kommer dokumentären vara två timmar och 17 minuter lång och visa den ”närgångna, djupgående skildringen av Beyoncés hyllade framträdande på 2018 års Coachella” samt visa ”den känslosamma resan från kreativt koncept till historisk konsert”.

Det kan tittarna förvänta sig utifrån trailern

Trailern till dokumentären inleds med några ord från människorättskämpen och poeten Maya Angelou, samtidigt som bilder från dansrepetitioner, träningspass och klipp från Coachella visas.

Fansen får även se en glimt av tvillingarna Rumi och Sir Carter, 2, samt dottern Blue Ivy Carter, 7, delta i dansrepetitioner med mamma Beyoncé.

Här kan du se trailern:

https://www.youtube.com/watch?v=fB8qvx0HOlI

Ryktas om nytt album från ”Queen B”

Beyoncé har gjort sig känd för att släppa sin musik utan någon förvarning och inför dokumentären ryktas det om att fans även kan förvänta sig nytt material från Queen B.

US Weekly rapporterar om att superstjärnan ska ha spelat in nya låtar som kommer släppas i samband med ett nytt deluxe-album med tidigare låtar.

Beyoncé själv har varken kommenterat ryktena om ny musik eller dokumentären annat än att ha delat trailern på sin officiella Facebooksida.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.