Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beyoncé släpper nytt videoalbum på Disney+

En teaser har nu släppts.
Inspirationen ska komma från förra årets album då Beyoncé bland annat samlade flera afrikanska artister på “The Lion King: The Gift”.
Foto: NULL / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX
Beyoncé har både regisserat och producerad av artisten själv.
Foto: RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK / RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Beyoncé är tillbaka med nytt material och hon släpper det på Disney+ som lanseras i Sverige den 15:e september. Artisten släpper ett så kallat visual album, en blandning mellan en musikvideo och en film. 

Namnet är ”Black is king”.

Premiär blir den 31 juli och inspirationen ska komma från ”The Lion King: The Gift”, det alternativa soundtracket till förra årets Disneyfilm som Beyoncé var med och gjorde musik och röst till. 

Filmen ska vara både skriven, regisserad och producerad av Beyoncé, skriver Variety och en minut av videon har nu släppts. 

”Det hyllar svarta familjers resor genom tiderna”, står det bland annat i ett utskick från tjänsten. 

Tidigare har artisten gjort ett likadant upplägg med albumet ”Lemonade” och på minnesdagen för upphörandet av slaveriet i USA släppte hon också låten ”Black Parade”.

Se teasern här 

https://www.youtube.com/watch?v=L765oDjNaBA&feature=emb_title

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.