Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beyonce och Jay Z släppte ett hemligt album i natt

Beyoncé och Jay-Z Foto: RUBA JARADAT / STELLA PICTURES BACKGRID UK

De äkta makarna Beyoncé och Jay-Z överraskade sina fans med att släppa albumet ”Everything is love” i natt - mitt under deras pågående världsturné ”On the Run II”.

Albumet finns endast tillgänglig på musiktjänsten Tidal. 

Beyoncé Knowles-Carter, 36, och Shawn "Jay-Z" Carter, 48, är ute på den gemensamma världsturnén ”On the Run II”. Mitt under den pågående turnén har paret nu överraskat sina fans med att släppa ett album ihop. Albumet släpps under namnet ”The Carters” och heter ”Everything is love” och innehåller nio nya låtar, samt bonuslåten “Salud”. 

Det var när Beyoncé och Jay-Z spelade på London Stadium som nyheten avslöjades - mitt under showen. Plötsligt visades texten ”album ute nu” på en storbildsskärm till fansens stora förtjusning.

Senare på kvällen avslöjades det att paret har spelat in en musikvideo till låten "Apeshit". Musikvideon regisserades av Ricky Saiz och spelades in på det anrika museet Louvren i Paris. I videon poserar de äkta makarna framför klassiska mästerverk som självaste Mona Lisa, medan de sjunger och rappar. 

 

LÄS MER: Uppgifterna som kan krossa äktenskapet 

 

Kommer till Sverige

Första gången Beyoncé och Jay-Z släppte en låt tillsammans var 2002 med låten "03 Bonnie & Clyde". Låten skrevs av Kanye West och var med på Jay Z's sjunde studioalbum "The Blueprint²: The Gift & the Curse".

Den 4 april 2008 gifte sig Beyoncé och Jay-Z och 2012 föddes deras första dotter Blue Ivy Carter. Sommaren 2017 föddes tvillingarna Rumi och Sir Carter. 

Den 25 juni kommer Beyoncé och Jay-Z till Sverige och uppträder i Friends arena i Stockholm. Beyoncé uppträdde senast på Friends arena med "The Formation tour" 2016, då var biljetterna utsålda.

 

LÄS MER: Första bilden på Beyoncés tvillingar 

 

Everything is love - låtlista:

SUMMER

APESHIT

BOSS

NICE

713

FRIENDS

HEARD ABOUT US

BLACK EFFECT

LOVEHAPPY