I februari berättade Beyoncé att hon är gravid med tvillingar tillsammans med Jay Z. Nu har paret blivit föräldrar på nytt. Foto: GILBERT FLORES/BROADIMAGE / ©BULLS 000FPLIV
I februari berättade Beyoncé att hon är gravid med tvillingar tillsammans med Jay Z. Nu har paret blivit föräldrar på nytt. Foto: GILBERT FLORES/BROADIMAGE / ©BULLS 000FPLIV

Beyoncé och Jay Z har fått tvillingar

Publicerad

Beyoncé och Jay Z har fått tvillingar, rapporterar US Weekly.

Sedan tidigare har 35-åriga Beyoncé Knowles och 47-åriga Shawn Corey Carter, som Jay Z egentligen heter, femåriga dottern Blue Ivy tillsammans. 

Det var i februari som världsartisten Beyoncé meddelade världen att hon och rapparen Jay Z var på gång att utöka sin familj. 

Nu har det alltså hänt. Tidigare i veckan blev Beyoncé mamma till tvillingar, uppger flera källor för US Weekly.

USA:s tidigare president Barack Obama kan ha råkat avslöja könet på tvillingarna i samband med att han gratulerade Jay Z, som nyligen blev invald i Songwriting Hall of Fame. "Jay och jag är också tokiga i våra döttrar. Han kommer dock slå mig när de där två tvillingarna dyker upp", ska han ha sagt.

Beyoncé: "Vi vill dela med oss av vår kärlek och vår glädje"

När Beyoncé tillkännagav att paret i februari väntade tvillingar gjorde hon det via sitt Instagramkonto.

"Vi vill dela med oss av vår kärlek och vår glädje. Vi har välsignats två gånger. Vi är otroligt tacksamma för att vår familj kommer att få tillökning med två personer", skrev hon då, och passade samtidigt på att tacka för fansens lyckönskningar.

https://www.instagram.com/p/BP-rXUGBPJa/?taken-by=beyonce

Jay Z och Beyoncé har en dotter sedan tidigare

Sedan tidigare har 35-åriga Beyoncé Knowles och 47-åriga Shawn Corey Carter, som Jay Z egentligen heter, femåriga dottern Blue Ivy tillsammans. 

Hur världsartisten kommer att låta rollen som trebarnsmamma påverka artistkarriären är inte känt. Men tidigare har paret ägnat mycket tid och pengar åt välgörenhetsändamål

Förra året donerade paret 1,5 miljoner dollar till rörelsen "Black lives matter".

Paret drabbat av otrohetsrykten

Paret har också stöttat välgörenhetsshower som Made in America-festivalen och Global Citizen. Under sin senaste turné, "Formation", samlade Beyoncé in pengar till invånare i Flint, Michigan, som drabbats av en omfattande blyförgiftning av dricksvattnet.

Paret har också varit drabbat av otrohetsrykten.

När Beyoncé släppte världssuccén "Lemonade" startades det stora otrohetsrykten kring Jay-Z. I låten "Sorry" sjunger Beyoncé om en Becky med bra hår, som maken Jay-Z då antogs ha varit otrogen med.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag