Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beyoncé hyllar Tina Turner med en cover

Med en nedskalad version av megahiten ”River deep - Mountain high” hyllade Beyoncé sin avlidna kollega Tina Turner på måndagen, rapporterar Variety.
Foto: ABACA/STELLA PICTURES / STELLA PICTURES/INSTARIMAGES ABACA
Ikonen Tina Turner avled efter en tids sjukdom på onsdagen förra veckan och Beyoncé har tidigare hyllat artisten med ett brev på sin officiella hemsida.
Foto: ROBERT ROSEN/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Med en nedskalad version av megahiten ”River deep - Mountain high” hyllade Beyoncé sin avlidna kollega Tina Turner på måndagen, rapporterar Variety.

Det var den första av fem konserter som Beyoncé gör med sin världsturné ”Renaissance” i London den här veckan.

Ikonen Tina Turner avled efter en tids sjukdom på onsdagen förra veckan och Beyoncé har tidigare hyllat artisten med ett brev på sin officiella hemsida. På sin konsert i Paris förra veckan uppmanade hon publiken att ”skrika så Tina Turner känner kärleken”, skriver Rolling Stone. 

– Om ni är fans till mig så är ni fans till Tina Turner, sa artisten till publiken i Paris enligt tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.