Beyoncé är den starkast lysande stjärnan på Coachella

Publicerad

Beyoncé är den starkast lysande stjärnan på den amerikanska festivalen Coachella som pågår nu under veckan.

Men det var inte bara hennes scenframträdande som hyllades – utan även hennes kläder. 

Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen.

SEXIG BABE

Foto: APPRVD/SPLASH / APPRVD/SPLASH/IBL SPLASH NEWS

Beyoncé satsar på läder i en av sina scenutstyrslar där hon i en långärmad body och ett par lårhöga stövlar gör entré. 

Jag gillar de långa ärmarna och att axlarna markeras med snygga strassdetaljer. Det krävs en hel del självförtroende för att bära upp den här sexiga klädseln för man lär ha de flestas ögon på sig. Supersexigt!

 

SPORTIGT 80-TAL

Foto: PG / SPLASH NEWS / PG / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Sportig, streetig och lite western – ja, det är vad man får när man kombinerar ett par korta jeansshorts, en gul sporttröja och ett par glittriga fransstövlar. 

Det här var inte den bästa kombinationen och för en mer cool och modern känsla hade jag skippat de glittriga stövlarna – alternativt kombinerat med något helt annat. Här blir det inte superhett.

 

GLITTRIG QUEEN

Foto: BEY/SPLASH NEWS / BEY/SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Beyoncé bytte friskt mellan olika klädstilar under sitt uppträdande – men det är den här outfiten som är absolut snyggast! Body, lårhöga boots, glitter och glamour! 

Beyoncé älskar verkligen sina bodysar och hon bär upp dem som ingen annan. Jag gillar att hon kör enärmat, lagom med urringning och stövlar som matchar. Hon sparar in på accessoarerna och håller det väldigt enkelt utan några maffiga smycken. Snyggt!

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag