Beverly Hills-skådisen död – blev 64 år

Foto: ©Paramount/Courtesy Everett Collection / TT NYHETSBYRÅN

Skådespelaren Denise Dowse har avlidit efter en tids sjukdom. 

Det meddelar hennes systrar på Instagram. 

Denise Dowse var mest känd för sin roll som lärarinnan Mrs. Yvonne Teasley i Beverly Hills, 90210.

”Det är med ett väldigt tungt hjärta som jag informerar alla om att min syster, Denise Dowse har gått vidare för att träffa vår familj i livet efter detta,” skriver skådespelarens syster på Instagram.

Skådespelaren Denise Dowse dog efter en tids sjukdom. Hon blev 64 år gammal. 

”Denise Yvonne Dowse var den mest fantastiska systern, en fulländad, lysande skådespelerska, mentor och regissör. Hon var min allra bästa vän och sista familjemedlem” skriver systern.

Dowse medverkade bland annat i A Civil Action och Coach Carter, men mest känd är hon som lärarinnan Mrs. Yvonne Teasley i Beverly Hills, 90210.

En av hennes motspelare, Ian Ziering -som spelade Steve Sanders i serien, skriver på Instagram att beskedet om Denises död är förkrossande och han hyllar henne för henne för hennes talang. 

”Några av de varmaste skratten bakom kameran var när hon och jag bollade tillrättavisningarna som hennes karaktär Mrs. Teasley skulle ge min karraktär Steve Sanders”, skriver han i sitt inlägg. 


https://www.instagram.com/p/ChN-HbSP8ld/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.