Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Betygen: De klädde sig bäst på Coachella

Flower power, bohemiskt och riktigt sport-chict.

Festivalen Coachella börjar lida mot sitt slut och kändisar och fashionistor har gjort allt för att visa upp deras bästa outfits.

Expressens Therese Loberg sätter betygen på årets mest modemedvetna festival.

Winnie Harlow

Foto: ENT / SPLASHNEWS.COM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Jisses! Modellen Winnie Harlow fullkomligt lyser upp i sin tvådelade outfit i gult. I vår har neonfärger seglat upp och blivit ett säkert trendkort. Det rosa håret till är verkligen en fullträff. Det är sportigt och chict samtidigt! Så snyggt.

Kendall Jenner & Hailey Bieber

https://www.instagram.com/p/BwRGMlFHHg9/?utm_source=ig_web_copy_link

Wow! Vilka Coachella-babes. Djurmönster har fortsatt att vara trendigt och Kendall Jenner visar verkligen att hon vet hur de riviga mönstren ska bäras upp. Hailey Bieber satsar på den glittriga looken vilket också gör sig grymt bra på Coachella. Även snyggt med bakåtkammade frisyrerna.


Gigi Hadid

Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Supermodellen Gigi Hadid ser extremt cool ut i floder power-anda. Flera färgglada smycken dinglar runt halsen och armarna, en liten väska från Luis Vuitton är med och byxorna har långa band som hänger ner. Den färgade västen är pricken över i:et. Det känns som en uppdaterad version av Coachella!


Vanessa Hudgens

https://www.instagram.com/p/BwP8_dKhP8p/?utm_source=ig_web_copy_link

Skådespelaren Vanessa Hudgens körde på den mer klassiskt bohemiska stilen och den går ju verkligen alltid hem på just Coachella. Det är romantiskt och de små detaljerna som de guldiga halsbandet, det bruna skärpet och stråhatten gör outfiten. Snyggt Vanessa!


Ariana Grande

https://www.instagram.com/p/BwU2fypFi_l/?utm_source=ig_web_copy_link

Ojojoj, bara titta på henne! Artisten Ariana Grande fullkomligt strålar. Inte bara för att hon är klädd i glitter från topp till tå men även för att allt annat är helt perfekt. Urringningen på toppen, kjolen och de höga stövlarna, allt bara fungerar och får henne att se riktigt cool ut.


Ashley Tisdale

https://www.instagram.com/p/BwM_16Bnp6W/?utm_source=ig_web_copy_link

Det är bohemiskt och coolt men i ett hav av fashionistor sticker inte skådespelaren Ashley Tisdale ut tillräckligt. Snyggt med de guldiga detaljerna och de avlånga solglasögonen. Det känns dock aningen tråkigt med allt det svarta i den här outfiten.


Lindsay Lohan

Foto: BEN DOME/NATHANAEL JONES / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Skådespelaren Lindsay Lohan tog med sig sina brorsor och gick på festival. Hon var helt klädd i vitt och i stället lät hon de gula solglasögonen och den gröna väskan bryta av. Snyggt men det poppar inte riktigt.


Katy Perry

https://www.instagram.com/p/BwN9xjRn593/?utm_source=ig_web_copy_link

Katy Perry ser galet cool och sportig ut i en sport-bh, höga byxor och hatt. Sportigt och snyggt! Jag gillar färgsplashen med den gula tröjan kastad lite så där slarvigt över axlarna.


Alessandra Ambrosio

Foto: SNORLAX / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARKSMAN/ SNORLAX / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

BOOM! Alessandra Ambrosio har levererat flera outfits som bara skriker festival och Coachella. Det är bohemsikt, coolt och syns verkligen.


Paris Hilton

Foto: SETC / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Det är rosa kattöron, robotaktiga solglasögon och klänningen med polokrage och neonprickar är gaaaalet tajt. Det är helt lite mycket… av allt…

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.