Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Betygen: De klädde sig bäst på årets Eldsjälsgala

Föreningslivets stora hjältar ska prisas på Eldsjälsgalan.  

Det var puffigt, vårigt och fullkomligt soligt på röda mattan.  

Expressens Therese Loberg sätter getingbetygen på kläderna. 

Mikaela Laurén

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Oj vilken förvandling! Det blonda hårsvallet är som bortblåst och boxaren Michaela Laurén strålar i sin nya mörkare hårfärg. Snyggt! Hon matchar den svarta byxdressen med skrikgula naglar och ett svart halsband. Här hade jag gärna sett smycken i en ljusare färg för lite kontrast. 

Olivia Schough & Caroline Seger

Olivia Schough och Caroline Seger. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Fotbollsspelaren Olivia Schough ser härligt vårfin ut i helblommigt. Snyggt med tvådelat i samma mönster och att hon bryter av med helsvart väska och skor.

Fotbollsspelaren Caroline Seger har prickat in en av vårens hetaste färger – gult.  Dessutom är hon klädd i en tidlös, dubbelknäppt kostym och det går ju alltid hem. Vilken sol! Snyggt. 


Rickard Olsson Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Tv-profilen Rickard Olsson kom i svarta byxor, lackskor och han bröt av med en blå kavaj med svarta detaljer. Stiligt men passformen på kavajen är inte helt ultimat. 

Gabriel Forss

Gabriel Forss i vit polotröja. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Artisten Gabriel Forss ser härligt avslappnad ut i polotröja, svart jacka och grå byxor. Det är också helt klart rätt val med svarta skor. Kanske är aningen nedklätt för en gala. 

Staffan Olsson i paisleymönster. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Handbollsprofilen Staffan Olsson dyker upp i svart kostym, långt, utsläppt hår – och en skjorta i paisleymönster. Kul att han vågar mönster! 

Mia Parnevik skulle dela ut pris under galan. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Vilken snygging du är Mia Parnevik! Spännande med de puffiga ärmarna, glammigt med de stora blonda lockarna och fint med långklänning. Jag hade dock valt en kallare färg på väskan. 

Anette Norberg

Anette Norberg i glittriga byxor. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

 

Curling-stjärnan Anette Norberg har satsat på helsvart – ett säkert val som alltid går hem. Däremot blir helsvart gärna också lite tråkigt, därför var det kul att se att Anette kastat in lite glitter på sina byxor. 


Alexandra Pascalidou i dramatisk, röd klänning. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Wow! Journalisten och författaren Alexandra Pascalidou stack verkligen ut på röda mattan. I sin klarröda, enärmade klänning bidrog hon med dramatik till Eldsjälsgalan. Fint med det utsläppta håret och de glittrande örhängena. Snajdigt! 

Loui Sand & Jasmina Roberts 

Loui Sand och Jasmina Roberts Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Årets specialprisvinnare och handbollsspelaren Loui Sand kändes härligt vårig i ljusgrå kostym och vit, uppknäppt skjorta. Kontrasten med de svarta skorna och skärpet blir riktigt snyggt. 

Handbollsspelaren Jasmina Roberts matchade röda läppar med röda skor. Även hon har satsat på det säkra kortet – dubbelknäppt kostym. Det här hade varit ännu härligare och trendigare om hon hade vågat lite färg på kostymen. 

Emil och Anna Jönsson Haag

Emil och Anna Jönsson Haag under Eldsjälsgalan. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

 

Längdskidåkaren Anna Jönsson Haag har valt en marinblå klänning med hudfärgad bas. Till det matchar hon med örhängen i en starkare blå färg och svarta boots. Jag hade gärna sett ett par mer diskreta örhängen till den här klänningen. 

 

Emil Jönsson Haag dök upp i en tredelad kostym med lite bling på västen. Modigt och glammigt! Flugan däremot skulle behöva lite mer kärlek. 

Tina Thörner

Tina Thörner på röda mattan. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

'Rallykartläsaren Tina Thörner är också en av dem som satsar på helsvart. Fint med det utsläppta håret och det långa halsbandet sätter lite personlighet på outfiten – men kanske är det lite för säkert. 

 

LÄS MER: Här är alla pristagare på Eldsjälsgalan