Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beslutet: ”Svenska Hollywoodfruar” läggs ner efter tittarsiffrorna

Beslutet: ”Svenska Hollywoodfruar” läggs ner efter tittarsiffrorna
”Svenska Hollywoodfruar” läggs ner.Foto: DANIEL SAHLBERG / TV3
”Det känns tråkigt, men jag tycker nog det var dags ändå”, säger Maria Montazami.Foto: TV3

”Svenska Hollywoodfruar” läggs ner efter tio år.

Den senaste säsongen blev den sista, skriver Aftonbladet

– Det känns tråkigt, men jag tycker nog det var dags ändå, säger Maria Montazami, till tidningen.

TV3 väljer att lägga ”Svenska Hollywoodfruar” på is på grund av dalande tittarsiffror. Det bekräftar kanalens presschef för Aftonbladet och hon säger samtidigt att det var naturligt att trycka på pausknappen efter den senaste säsongen, som var tioårsjubileum för serien.

Maria Montazami, som har varit med sedan starten 2009, säger till tidningen att det känns tråkigt men att det samtidigt känns som att det är dags att pausa ”Svenska Hollywoodfruar.

Maria Montazami: ”Roligaste jag gjort”

– Jag älskar ”Svenska Hollywoodfruar”, det är det roligaste jag någonsin har gjort i mitt liv och det skulle vara kul att få komma tillbaka och visa vad som har hänt. Vi får se om det blir någonting. Att hålla på att lägga ner nu är väl lite onödigt, men det fanns kanske en mening nu med corona och allt. Det känns tråkigt, men jag tycker nog det var dags ändå. Det var nog dags att ta en paus och det känns helt okej, säger Montazami till Aftonbladet.

Gunilla Persson: ”Klart man saknar”

Gunilla Persson, som har varit med sedan den fjärde säsongen, säger att hon saknar ”Svenska Hollywoodfruar”.

– Jag har varit med sedan 2011, det är många säsonger, det har varit många år av mitt liv. Jag saknar naturligtvis att filma, det är den här tiden på året som vi brukar filma och då det är som vackrast i Los Angeles. Det är klart man saknar det, säger Persson till Aftonbladet. 

Förutom Maria Montazami och Gunilla Persson har bland andra Anna Anka, Britt Ekland, Åsa Vesterlund, Sofie Prydz, Elena Belle och Isabel Adrian medverkat i ”Svenska Hollywoodfruar” genom åren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.