Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beslutet: ”Hyséns” läggs ner efter två säsonger

Glenn Hysén skulle gärna fortsätta spela in ”Hysens”. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Camilla Lendott. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Nu står det klart. 

Tv-serien ”Hysens” läggs ner. 

Det bekräftar Kanal 5 för Aftonbladet.

 – Som det ser ut nu kommer vi inte att sända Hyséns under hösten eller under våren. Sen vet man aldrig vad som händer framöver, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för serien.

Familjen Hysén slog sig in i de svenska tv-sofforna med tv-programmet ”Hyséns” och har bidragit med en del dramatik. När det nalkades säsong två petades exfrun Helena Hysén och fick inte längre vara med. 

– Det räcker med ältandet av skilsmässan om och om igen, det var därför jag inte ville ha med den skiten längre, sa Glenn då bland annat. 

I somras gifte sig Glenn Hysén och Camilla Lendott och Kanal 5 fick inte vara med på bröllopet – eftersom att Glenns barn Tobias, Charlotte och Alexander inte ville det.

Glenn Hysén har inte fått veta något

Sedan dess har inte de medverkade hört något om en fortsatt säsong av Hyséns, enligt Aftonbladet. 

– Jag skulle själv gärna fortsätta för det var skitkul att göra den. Jag vet inte om de blev sura när de inte fick vara med på bröllopet. Har lite tankar om att det kan vara så. Men man får ju respektera folk som var med på bröllopet som inte vill vara med i tv. Man kan inte bara köra över folk. Släkten sa nej, då sket vi i det, inte mer med det, säger Glenn Hysén till Aftonbladet. 

Kanal 5 bekräftar nedläggningen

Aron Gabrielsson, exekutiv producent, för serien bekräftar att serien inte kommer att sändas inom den närmaste framtiden. 

– Vi älskar Hyséns, vi har varit supernöjda med serien på DPlay och Kanal 5. Som det ser ut nu kommer vi inte att sända Hyséns under hösten eller under våren. Sen vet man aldrig vad som händer framöver, säger han.