Beskedet till kärleken: ”Kommer inte hända”

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
I ”Tilde” berättar Pernilla Wahlgren om de svåra känslorna när Bianca Ingrosso drabbas av hat.
Foto: TV4
Pernilla Wahlgren säger att det inte blir några fler barn.
Foto: Karin Törnblom / IBL

Pernilla Wahlgren gästade fredagens avsnitt av ”Tilde” i TV4.

I programmet berättade hon om nya kärleken, och hur det känns som mamma när dottern Bianca Ingrosso utsätts för hat.

– Jag förstår hur jobbigt det är för henne, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

I början av sommaren bekräftade Pernilla Wahlgren, 53, ryktena som florerat om att hon hittat kärleken igen – i Christian Bauer, 55. I kvällens avsnitt av pratshowen ”Tilde” i TV4 berättade artisten och tv-personligheten för Tilde de Paula Eby om sin nya kärlek.

Pernilla Wahlgren säger att hon till en början hade en ganska rationell inställning till dejtandet.

– Jag kände att jag bara måste kasta mig ut och så får det bära eller brista. Sen tänkte jag kanske inte att killen skulle vara ”the love of my life” och att vi ska gifta oss och skaffa barn. Skaffa barn kommer ju inte hända, skrattar hon och fortsätter:

 – Jag tänkte: ”kanske bara någon man kan ha kul med ett tag, och funkar det inte så går man vidare till nästa”. Jag var ganska krass så där, jag behövde vara det.

Men det skulle visa sig att den planen föll snabbare än hon kunde anat. Den första dejten hon gick på var nämligen med Christian Bauer, och hon föll pladask direkt.

– Det visade sig att det var ju klockrent och det är väldigt, väldigt härligt att känna sig älskad igen och att våga älska. Kärlek är fint. 

Hatet mot Bianca Ingrosso: 

I programmet öppnade Pernilla Wahlgren även upp sig om relationen till sina barn, och hur det känns att både Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso har valt att gå samma väg i livet som sin mamma.

En av delarna med jobbet som Pernilla Wahlgren önskar att hon slapp dela med barnen är hatet som kommer med att vara offentlig. Dottern Bianca Ingrosso har själv uttalat sig om det hat och de hot hon får ta emot som influencer, vilket är tufft att se som mamma. Jobbigare än när hon själv utsätts, berättar Pernilla Wahlgren.

– Det är mycket, mycket värre. Jag tror att jag inte är lika sårbar som Bianca och tar inte åt mig lika lätt. Jag förstår att det är jättejobbigt för henne och andra som tar åt sig. Jag brukar säga att man ska lägga ner mer energi på de som skriver positiva saker – de är ofta väldigt många fler.

I programmet riktar Pernilla Wahlgren även en hyllning till sina barn, och säger att rollen som mamma är viktigare än något jobb hon någonsin haft eller kommer få.

– Jag hade aldrig klarat att bara var artist. Det viktigast i hela mitt liv är att få vara mamma, då blir det andra lite mindre betydelsefullt.


Pernilla Wahlgrens kärlekshelg i lyxbåten med nya killen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.