Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bandets beslut – avslutar turnén hemma i Halmstad

Efter inställda konserter och sjukdomsbesked meddelar nu Gyllene Tider att det blir ytterligare en spelning innan avskedsturnén tar slut.Foto: PJ LEO / STELLA PICTURES
Per Gessle.Foto: PJ LEO / STELLA PICTURES

Efter inställda konserter och sjukdomsbesked meddelar nu Gyllene Tider att det blir ytterligare en spelning innan avskedsturnén tar slut. Bandet har tagit beslut att de vill spela sin sista konsert hemma i Halmstad.

”Vi växte upp i Halmstad med omnejd och nu när vår sista utflykt börjar närma sig sitt slut så har vi insett att vi borde avrunda där vi startade”, skriver de i ett pressmeddelande.

Gyllene Tiders avskedsturné tar både start och stopp i Halmstad meddelar de nu i ett pressmeddelande. Avskedsturnén som hade premiär i Halmstad har mötts av jublande publik och utsålda arenor i hela Sverige under sommaren. 

Men nu när finalen närmar sig så meddelar det populära bandet att de vill avsluta allting där det en gång startade. Därför kommer Gyllene Tider att spela på Brottet i Halmstad för en sista spelning lördag den 10 augusti i sommar.

Avsluta turnén hemma i Sverige

”Oj, vilken resa vi i Gyllene Tider är ute på! Runt hela landet möts vi av samma smittande och sprattlande känslor. En oändlig mängd kärlek, ofiltrerad positivism och högoktanig livsenergi. Musikens makt är oändlig! Vi har varit med om det förr men blir lika förbluffade varje gång, skriver Gyllene Tider i ett pressmeddelande och fortsätter:

”Vi växte upp i Halmstad med omnejd och nu när vår sista utflykt börjar närma sig sitt slut så har vi insett att vi borde avrunda där vi startade, nämligen i vår hemstad. Vi har bestämt oss för att göra en avslutning på turnén hemma på Brottet i Halmstad lördagen den 10 augusti. Cirkeln sluts där den började. Det känns skönt. Flaggan i topp. Hoppas vi syns.”

Tidigare stod det klart att den sista spelningen skulle bli i Fredriksstad i Norge men gruppen väljer nu att överraska fansen med att avsluta turnén hemma i Sverige.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.