Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Så blir uppföljaren till "How I met your mother"

”How I met your mother” får en uppföljare – ”How I met your father”.
Foto: MONTY BRINTON / CBS CBS ENTERTAINMENT
Hilary Duff är en av de nya skådespelarna i uppföljningen.
Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN

”How I met your mother” får en del två – men den här gången handlar det i stället om Sophie som berättar för sin son om hur hon träffade hans far.

Visst låter det bekant? 

Hilary Duff är en av de nya skådespelarna i uppföljaren ”How I met your father”, enligt Vairty

Serien ”How I met your mother” hade premiär 2005 och efter nio säsonger sändes det sista avsnittet i mars 2014. Nu får succéserien en uppföljare – ”How I met your father”.

Ytterligare en nyhet är att Hilary Duff kommer att medverka i serien. Hon kommer att spela Sophie och serien kommer att utgå från att hon berättar för sin son om hur hon träffade hans pappa. En berättelse som tittarna nog känner igen.

– Jag har haft en otrolig tur under min karriär att spela några underbara karaktärer och jag ser fram emot att spela rollen som Sophie. Som ett stort fan av ’How I Met Your Mother’ är jag hedrad och till och med lite nervös, säger Hilary Duff till Varity.

Handlingen kommer att utspela sig år 2021 när Sophie och hennes kompisar försöker att hitta sig själva och klura ut hur man blir kär i en tid med dejtingappar. 

Premiärdatum fortfarande oklart

När ”How I met your father” kommer att ha premiär är fortfarande oklart. Enligt Variety är det heller inte bestämt om serien kommer att ha kopplingar till originalet. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.