Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet om Paris Jackson efter svåra tiden

Michael Jacksons dotter Paris, 20, har den senaste tiden befunnit sig på behandlingshem. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Michael Jacksons dotter Paris, 20, har den senaste tiden befunnit sig på behandlingshem. 

Nya bilder visar hennes förändring, och enligt uppgifter till Radar Online är familjen Jackson lättade. 

- Alla är så överväldigade och stolta över att hon håller sig nykter för det är vad Michael hade velat, säger en uppgiftslämnare. 

Paris Jacksons, 20, leverne har de senaste åren oroat hennes familj. Hon har flera gånger pratat öppet om hur hon lever med depression och ångest.

Så sent som för några veckor sedan lade den unga kändisdottern in sig själv på rehab för att få stöd och hjälp med sin mentala hälsa och sina alkoholproblem, enligt en uppgiftslämnare till Radaronline.

Paris Jacksons lycka

– Det är inte första gången hon söker hjälp för sin depression, det är något som hon har kämpat med under en lång tid, berättade en nära uppgiftslämnare till People.

Nu kommer dock ett glädjebesked som får familjen Jackson att andas ut. Paris Jackson har nämligen fångats på bild när hon promenerar sin hund i Los Angeles, och på väskan syns tydligt en plasttagg som avslöjar att hon var nykter i minst 30 dagar. Den lilla nyckelbrickan i orange färg kommer enligt Radar online från Anonyma narkomaner och är något man får om man varit drogfri i minst 30 dagar. 

 

 

Enligt en nära vän till familjen ska de nya sexanklagelserna mot hennes pappa, Michael Jackson, ha varit droppen för 20-åriga Paris. 

Familjen Jackson stolta över Paris

– Hon vände sig till droger och alkohol för att döva smärtan, säger personen till Radar online. 

Paris Jacksons nya vändning i livet gör dock familjen väldigt glad. 

– Alla är så överväldigade och stolta över att hon håller sig nykter för det är vad Michael hade velat, säger personen. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.