Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jaggers hälsobesked – efter hjärtoperationen

Rolling Stones frontman Mick Jagger har genomgått en hjärtoperation och vilar nu upp sig efter ingreppet.Foto: HENNING KAISER / DPA/PICTURE-ALLIANCE/IBL DPA
Enligt uppgifter till Billborad har ingreppet gått enligt planerna.Foto: MICHEL EULER / AP TT NYHETSBYRÅN
Rolling Stones tvingades i förra veckan ställa in sin turné i USA från april till juli på grund av att sångaren Mick Jagger, 75, lider av hälsoproblem.Foto: RICK LOOMIS / LOS ANGELES TIMES / POLARIS POLARIS IMAGES
Mick Jagger uppges nu vila ut på ett sjukhus i New York efter operationen och enligt uppgifter till Billboard återhämtar han sig väl.Foto: HENNING KAISER / AP TT NYHETSBYRÅN

Rolling Stones frontman Mick Jagger har genomgått en hjärtoperation – nu meddelar hans talespersoner att ingreppet har varit lyckat. 

Rocklegenden vilar nu upp sig och förväntas bli fullt återställd.

”Mick Jagger har genomgått en lyckad behandling. Han mår väldigt bra och förväntas bli fullt frisk”, lyder uttalandet enligt CNN.

Rolling Stones tvingades i förra veckan ställa in sin turné i USA från april till juli på grund av att sångaren Mick Jagger, 75, lider av hälsoproblem.

”Jag ber om ursäkt till alla våra fans i USA och Kanada med biljetter. Jag hatar verkligen att göra er besvikna så här. Jag är bedrövad över att behöva skjuta upp turnén men jag kommer jobba väldigt hårt för att kunna ta mig tillbaka till scenen så snart som möjligt. Jag ber om ursäkt till alla än en gång.”, meddelade artisten på Instagram då.

Nu meddelar rockstjärnans talespersoner att ingreppet har varit lyckat. 

”Mick Jagger har genomgått en lyckad behandling. Han mår väldigt bra och förväntas bli fullt frisk”, lyder uttalandet enligt CNN.

 

Mick Jagger förkrossad

Efter en rutinkontroll hade det upptäckts att frontmannen i Rolling Stones var i behov av en hjärtoperation som ska ha genomförts tidigare i veckan..

Mick Jagger uppges nu vila ut på ett sjukhus i New York efter operationen och enligt uppgifter till Billboard återhämtar han sig väl.

– Han vilar och återhämtar sig bra, berättar vännerna enligt Daily Mail.

Enligt uppgifter till tidningen kommer stjärnan att tvingas ta det lugnt under en tid och vilar nu upp sig ordentligt efter ingreppet. 

Mick Jagger uppgavs vara förkrossad över att behöva ställa in turnén, men fick förbud av sina läkare att uppträda under tre månader efter hjärtklaffoperationen.

– Mick är förkrossad över att behöva ställa in turnén, men han vet att man måste prioritera sin hälsa. Han är väldigt professionell, och det är ovanligt för honom att ta ledigt – så alla är engagerade i att han ska bli fullt frisk igen, berättade en uppgiftslämnare till The Mirror.

Mick Jagger som nu följer ett strikt kost- och träningsschema förväntas att återhämta sig fullständigt efter operationen och väntas kunna stå på scenen igen till sommaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.