Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beskedet: Meghans syster är klar för ”Big Brother”

Hertiginnan av Sussex, Meghan.
Foto: ALFONSO JIMENEZ/REX/SHUTTERSTOCK / ALFONSO JIMENEZ/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Megans syster Samantha Markle.
Foto: AXEL ÖBERG

Den nyblivna hertiginnan av Sussex, Meghan, kan vänta sig fler intriger. 

Hertiginnans halvsyster, Samantha Markle, ska vara med i brittiska kändis-”Big Brother” rapporterar flera utländska medier.

– Livet är på väg att casha in, säger hon till Inside edition.

Intrigerna kring hertiginnans familj har blivit vida omskrivet, något som inte har uppskattats av det brittiska kungahuset. Nyligen stod det klart att Meghans brorson Tyler Dooley, 25, fick en egen dokusåpa om cannabisodling. 

Nu är halvsystern Samantha Markle, 53, klar för den kommande säsongen av brittiska ”Celebrity Big brother” rapporterar Page six.

Den 19 maj gifte sig Meghan, 36, med Prins Harry, 33. Samantha Markle var inte bjuden till bröllopet, trots att hon enligt uppgifter vädjade om att få en inbjudan. 


LÄS MER: Systerns hårda ord till Meghan – om pappan


”Livet är på väg att casha in”

Uppgifterna om systerns medverkan ska inte vara bekräftade, men under en intervju med Inside edition antyder Samantha Markles att det blir av, skriver The Mirror.

I intervjun får hon frågan om ryktet stämmer.

– Varför inte?, svarar Samantha Markle kryptiskt.

– Livet är på väg att casha in.

Hon fortsätter.

– Du tar möjligheterna när de uppstår och förhoppningsvis uppskattar du åkturen och gör den så positiv som möjlig., säger Samantha Markle.

– Det är inget fel med det.


LÄS MER: Meghans släkting säljer cannabis – får dokusåpa 


Systern berättar om ansträngda relationen

Medier uppmärksammade Samantha Markles ord om den ansträngda relationen till systern. Hon har tidigare skrivit flera Twitter-inlägg riktade till hertiginnan där hon bland annat skrivit:

"Om vår far dör kommer jag hålla dig personligt ansvarig, skriver systern", enligt Daily Mail

Enligt Samantha Markle var det även hon själv som låg bakom paparazzibilderna tagna på systrarnas pappa Thomas Markle. Bilderna skapade stora rubriker innan bröllopet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.