Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Jocke och Jonna får egen serie

Foto: JULIA DANSARIE

Jocke och Jonna Lundell får en tv-serie på Dplay.

Youtube-profilerna kommer visa upp livet tillsammans i ”Familjen Lundell”.

– Jag har levt på socialbidrag nittio procent av livet och bott på gatan. Jag har varit i alla världar. Kom inte och kalla mig rik och bortskämd, säger Jocke Lundell till tidningen, skriver Aftonbladet.

Youtube-paret Jocke och Jonna Lundell får en egen tv-serie på Dplay, skriver Aftonbladet.

Tv-serien ”Familjen Lundell” håller på att spelas in nu, och kommer ha premiär i juni.

Paret Lundell, som tillsammans har dottern Lunabelle, har 900 000 följare på sin Youtube-kanal, men väljer nu alltså att ta steget in i tv-världen och visa upp privatlivet på Kanal 5:s streamingtjänst.

Men det blir ingen polerad yta, försäkrar dem.

– Vi har sagt att man måste våga visa mänskliga brister. Det finns för många influencers som bara visar upp en perfekt sida. Vi vill visa mer av vårt riktiga liv, tidigare har vi satt på kameran och pratat, nu blir vi filmade när det händer något, säger de till Aftonbladet.

Slår tillbaka mot tittarnas kritik

Jocke Lundell slår tillbaka mot att han skulle få kritik för det lyxiga livet som han och frun kommer visa upp i tv-serien, och menar att han själv har varit fattig och bott på gatan.

– Jag förstår att det sticker i folks ögon att vi har pengar och kan köpa sådana saker, men det är vi som har tjänat pengarna. Vi får många kommentarer om att vi är rika och bortskämda, som inte vet något om livet. Men snälla, jag har levt på socialbidrag nittio procent av livet och bott på gatan. Jag har varit i alla världar. Kom inte och kalla mig rik och bortskämd, säger Jocke Lundell till Aftonbladet.

 ”Kostat flera miljoner mer än beräknat”

Det lyxiga huset har inte bara varit en välsignelse, utan inneburit stora problem för kändisparet.

– Det har varit jävligt tufft, huset har kostat flera miljoner mer än beräknat, vi ligger sex månader efter med renoveringen och det var tufft med aborten. Men på något sätt är vi målmedvetna, vi har accepterat att vi mår dåligt nu och då är det lättare, säger Jocke Lundell.