Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Idoldeltagare ska sjunga på scenen igen

"Idol"-deltagaren tycker att det är dags för mer girlpower i TV4-programmet.
Caspar Camitz har fått antikroppar och kommer uppträda på scenen i fredagsfinalen, berättar han för Norrtelje tidning.Foto: Skärmdump / TV4
Caspar Camitz.Foto: TV4

Förra fredagsfinalen hänvisades Idoldeltagarna till att sjunga sina bidrag från hotellrummen på grund av sjukdomsfall i corona. 

På fredag är de tillfrisknade deltagarna tillbaka på scen, uppger Caspar Camitz för Norrtelje tidning, NT. 

– I dag fick jag svaret att jag har antikroppar, säger han till NT. 

Förra fredagsfinalen genomförde Idoldeltagarna sina framträdanden från hotellrummen. 

Caspar Camitz: ”Man har ryggen fri”

Norrtäljebon Caspar Camitz och tre andra deltagare hade testat positivt för corona och därför var inte scenframträdande ett alternativ. 

Fast på fredag kommer de deltagare som tillfrisknat – däribland Caspar – på nytt att äntra scenen under sina framträdanden, bekräftar han för NT. 

– I dag fick jag svaret att jag har antikroppar, det är jäkligt skönt. Man har ryggen fri att kunna röra mig lite igen. Jag är lite tung i andningen fortfarande men det jobbar vi på. Det får ta sin tid, säger han till NT. 

Om låtvalet: ”En väldigt vacker text”

Caspar Camitz kommer då att framföra Mando Diaos låt ”Strövtåg i hembygden”. 

– Av låtarna jag fick välja mellan var det den som talade till mig. En väldigt vacker text och det känns som att den kommer att göra mig rättvisa, säger han till NT

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.