Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beskedet: Hit kommer Musikhjälpen i P3 2018

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Den 10-16 december är det dags för årets upplaga av Musikhjälpen i P3 och i år blir Lund värdstad för den årliga insamlingen.
Foto: PRESSBILD/Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Förra årets hölls insamlingen i Umeå.
Foto: PRESSBILD/Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Den 10-16 december är det dags för årets upplaga av Musikhjälpen i P3 och i år blir Lund värdstad för den årliga insamlingen.
Den sex dygn långa livesändningen kommer att sändas från en glasbur på Stortorget, skriver Sveriges Radio i ett pressmeddelande.

Den årliga insamlingen i Musikhjälpen i P3 äger i år rum den 10-16 december och nu är det klart att Lund blir värdstad. Under sex dygn kommer det livesändas från en glasbur på Stortorget. 

– Vi är så himla glada över att få åka till ännu en ny stad med Musikhjälpen. Och extra roligt är det att komma till en så levande studentstad som Lund! Nu hoppas vi att alla studenter och Lundabor sluter upp i december, säger Julia Blomberg, Sveriges Radios projektledare för Musikhjälpen i ett pressmeddelande.


LÄS MER: Musikhjälpen 2017 slår nytt rekord – Molly Sandén bryter ihop 

Slog rekord förra året

Det är elfte året som Musikhjälpen arrangeras – och förra året samlades det in över 74 miljoner kronor under temat ”barn är inte till salu”. Då sändes Musikhjälpen från Umeå och Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandén var programledare. 

Vilka som blir programledare i år och vilket som blir årets tema kommer att presenteras senare i höst.

Musikhjälpen

2008 – Malmö

2009 – Göteborg

2010 – Malmö

2011 – Göteborg 

2012 – Malmö 

2013 – Göteborg

2014 – Uppsala

2015 – Linköping 

2016 – Örebro 

2017 – Umeå

2018 – Lund

LÄS MER: Molly Sandéns vägran efter Eric Saades förslag

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.