Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet från Margaux efter krisen med kärleken: Ska bo isär

I sin blogg skriver Dietz att hon och Liebermann ställt in en gemensam resa, och nu beslutat sig för att bo isär ett tag.
Margaux Dietz och kärleken Jacob Liebermann hade en bröllopsceremoni i april – men nu går paret igen en tuff period.Foto: Karin Törnblom / TT
I sin blogg skriver Dietz att hon och Liebermann ställt in en gemensam resa, och nu beslutat sig för att bo isär ett tag.Foto: Eva Tedesjö / DN / TT

Margaux Dietz och kärleken Jacob Liebermann hade en bröllopsceremoni i april – men nu går paret igenom en tuff period.

I sin blogg skriver Dietz att hon och Liebermann ställt in en gemensam resa, och nu beslutat sig för att bo isär ett tag.

”Förra veckan var väldigt tuff här hemma och jag och Jacob tog beslut att bo isär i några dagar”, skriver Margaux Dietz i sin blogg.

Bloggaren och tidigare ”Let's dance”-deltagaren Margaux Dietz, 29, och hennes kärlek Jacob Liebermann, 34, går igenom en jobbig tid i sitt förhållande.

Efter att ha hållit i en stor bröllopsceremoni i april har de haft det kämpigt i relationen. Något som Dietz delat med sig av i sin blogg, där hon skrivit om parets kris.

”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för”, har Dietz skrivit.

Ställde in semestern efter alla problem

Efter det omskrivna bröllopet, där Dietz väninna Ebba Busch Thor var vigselförättare,  kom det fram att paret inte hade gift sig på riktigt – utan att ceremonin var symbolisk. I stället behövde paret gå till Stadshuset för att gifta sig officiellt, något de fortfarande inte har gjort.

Förra veckan erkände hon att paret ställde in en gemensam semester i september på grund av problemen i relationen, och att Dietz i stället tänker resa bort själv senare i november.

”Känslor går väldigt mycket upp och ner”

På måndagen berättade Dietz att hon och sambon tagit ytterligare ett steg ifrån varandra, och bestämt sig för att bo isär under några dagar.

”Förra veckan var väldigt tuff här hemma och jag och Jacob tog beslut att bo isär i några dagar. Så för min del har det varit full fokus på Arnold de senaste dagarna och på att försöka må bra. Mina känslor går väldigt mycket upp och ner och jag känner att vi är inne i en ny fas. Men allt kommer bli bra, så det är ingen fara. Det är bara en jobbig period”, skriver Margaux Dietz i sin blogg.

Expressen söker Margaux Dietz för en kommentar.

Youtuberns karriär kort sammanfattat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.