Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beskedet: Bon Jovi kommer till Sverige

Foto: SILVIA IZQUIERDO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATT YORK / AP

Rockbandet Bon Jovi kommer till Sverige nästa sommar.

Nu är det klart att bandet spelar den 5 juni 2019 på Tele 2 Arena i Stockholm. 

– Vi har hört att det är en nationell helgdag i Sverige dagen därpå. Låter som den perfekta kvällen för en fest, säger Jon Bon Jovi i ett pressmeddelande.

Den 5 juni 2019 kommer rockbandet Bon Jovi till Sverige och gör en spelning på Tele 2 Arena i Stockholm. Spelningen i Sverige är den första i Sverige sedan 2013 då bandet gjorde en konsert på Stockholms stadion.

– De här stora spelningarna, tiotusentals människor tillsammans, det är vad vi gör. Vi har hört att det är en nationell helgdag i Sverige dagen därpå. Låter som den perfekta kvällen för en fest, säger Jon Bon Jovi i ett pressmeddelande.

Bildades i New Jersey

Bandet bildades i New Jersey 1983 och hade stora framgångar under åren som följde med hits som "You give love a bad name" och "Livin' on a prayer". I dag består gruppen av Jon Bon Jovi, keyboardisten David Bryan, trummisen Tico Torres, gitarristen Phil X och basisten Hugh McDonald. Gitarristen Richie Smabora lämnade bandet 2013.

Biljetterna till konserten i Stockholm släpps den 2 november klockan 09.00.

Inledde ett musikaliskt samarbete med Avicii

I "Skavlan" tidigare i höst berättar Jon Bon Jovi att han och Avicii inledde ett musikaliskt samarbete. Men när artisterna träffades i studion in uppstod tekniska problem – och låten blev aldrig inspelad.

– Vi träffades, men ingen musik kom ut av det – verkligen beklagligt, berättade artisten i programmet.