Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bergs kärleksuppvisning med Erik på fotbollsläktaren

Erik Johansson spelade sin första match för Djurgården. På läktaren satt då flickvännen Carina Berg. Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD /IBL IBL BILDBYRÅ
Carina Berg har förlovat sig med Erik. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Erik Johansson, 29, har flyttat hem för kärleken Carina Berg, 40. För att de ska kunna bo tillsammans valde Erik Johansson att sluta spela för FC Köpenhamn och skriva kontrakt med Djurgårdens IF för fyra säsonger. Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD /IBL IBL BILDBYRÅ

Här möts Carina Berg och kärleken Erik Johansson för en kyss. 

Kärleksuppvisningen skedde på läktaren efter att Djurgården vunnit på Tele 2 arena i Stockholm. 

Samtidigt planerar de nu för ett vinterbröllop och Carina berg visar gärna upp sina känslor för fotbollsspelaren. 

– Vi har lite planer på ett bröllop, har Erik Johansson tidigare sagt. 

Erik Johansson, 29, har flyttat hem för kärleken Carina Berg, 40. För att de ska kunna bo tillsammans valde Erik Johansson att sluta spela för FC Köpenhamn och skriva kontrakt med Djurgårdens IF för fyra säsonger. 

Ett beslut som innebar att han gick miste om flera miljoner.

Paret har nu flyttat ihop i en lägenhet i Stockholm. 

Nu visar Carina Berg och Erik Johansson upp deras kärlek efter Johanssons första match för Djurgården. Foto: Mediabild /IBL / IBL Bildbyrå

Erik Johansson: ”Känns jättebra”

– Det känns jättebra. Det är ju inte helt lätt när man behöver flyga emellan och så. Det känns fantastiskt och vi har ett väldigt fint liv här, har Erik Johansson tidigare berättat.

Deras nya liv i Sverige har börjat och i slutet av juli var Carina Berg och tittade när Erik Johansson och Djurgården spelade match mot BK Häcken på Tele 2 arena i Stockholm. 

Matchen slutade med att Djurgården vann med 2-1 och efter matchen gick Erik Johansson till läktaren för en segerkyss med Carina Berg.

Känslorna spirade mellan paret och Erik Johansson har tidigare berättat att Carina Berg är hans livs kärlek.

– Absolut är hon det. Det är inga tvivel på det. Som den där klyschan att "man vet när man vet". Det är något jag har upplevt som en klyscha och lite löjligt, men det är verkligen så.

 

LÄS MER: Carina Berg har förlovat sig med kärleken 

 

Förlovade sig i våras

Paret förlovade sig i våras och enligt uppgifter till Expressen planerar de nu ett vinterbröllop. 

– Vi har lite planer på bröllop men jag pratar inte gärna om det i media, har Erik Johansson tidigare sagt. 

Under det senaste året har Carina Berg också genmgått en kärleksförändring. Hon har aldrig varit öppnare på sociala medier med sin kärlek än hon är nu. 

Paret gjorde förhållandet offentligt för drygt ett år sedan, och kärleksbilderna har svämmat över på Instagram – samtidigt som paret nu valde att kyssa varandra öppet efter fotbollsmatchen tidigare i sommar. 

”Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make", skrev Carina Berg när hon offentliggjorde sin förlovning, samtidigt som hon visade upp en stor ring på vänster ringfinger.

LÄS MER: Fästmannen väljer Carina Berg före miljonkontraktet