Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Bergs beslut med maken – visar nu

Carina Berg och Erik Berg avslöjade nyligen att de väntar barn.
Parets renoveringsobjekt blir tv.
Foto: Linus Hallsenius, Kanal 5 och Dplay / Linus Hallsenius, Kanal 5 och Dplay
Carina Berg.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Carina Berg och Erik Bergs renoveringsresa blir till tv.

Serien ”Bergs drömkåk” har premiär under hösten. 

”Det lär väl ta en sisådär 150 avsnitt! Häng med vetja!”, skriver Carina Berg på Instagram där hon delar med sig av nyheten.

Kanal 5-programledaren Carina Berg, 41, och fotbollsspelaren Erik Berg, 30, gick nyligen ut med att de väntar barn. Nu släpper de nästa nyhet, paret som har köpt sig en stuga i skärgården får nu sin egen tv-serie. Stugan som är allt annat än toppmodern är nämligen ett riktigt renoveringsobjekt och nu står det klart att alla kommer att kunna få följa med på parets renoveringsresa. Tv-serien ”Bergs drömkåk” kommer att sändas under hösten på Kanal 5 och Dplay. 

I programmet kommer tittarna att få följa med från att huset köps tills att det står helt klart. Under renoveringens gång bjuder de även in vänner och familj.

– Vi är superglada och så klart aningen skräckslagna över hela detta tilltag. Vi är båda två bra på att kasta oss in i projekt, men vi vet knappt hur man håller en hammare. Och nu har vi köpt ett hus med hål överallt! Ett klassiskt vatten-över-huvud-projekt. Det är helt underbart och lite läskigt. Det ska bli så roligt att bjuda in tittarna på den här resan, när huset växer fram. Och med en hel del tur kanske det också blir klart en vacker dag, säger Carina och Erik Berg i ett pressmeddelande.

”Sjukt mycket skratt”

Inspelningarna pågår under sommarmånaderna i Stockholms skärgård och paret har även delat med sig av nyheten på Instagram.

”Helruttna väggar, el som inte funkar, tak som rasar in och en jävla massor svordomar. Men också segrar, glada överraskningar, sjukt mycket skratt och två naiva, men rätt så gulliga drömmare med tummen mitt i hand. Allt det och mycket mer får ni i höst på kanal 5 då ni kan följa vår resa mot att få färdigt vår drömkåk. Det lär väl ta en sisådär 150 avsnitt! Häng med vetja!”, skriver Carina Berg på Instagram.https://www.instagram.com/p/B07om5aiVaH/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.