Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya detaljerna om Carina Bergs bröllop med kärleken

Carina Berg.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Carina Berg och nya kärleken Erik Johansson.

Nu närmar sig vinterbröllopet mellan Carina Berg och nya kärleken Erik Johansson med stormsteg. 

Det ser inte ut att bli någon traditionell brudklänning för Carina Berg – enligt uppgiftslämnare till Hänt kommer hon inte att bära vitt.

Carina Berg, 41, fann kärleken i fotbollsspelaren Erik Johansson, 29, under slutet av 2017. Hon visade stolt upp sin förlovningsring på Instagram när hon och den nya kärleken förlovade sig den 13 april i år. 

Även Erik Johansson visade upp lyckan på Instagram och postade en härlig bild på de båda med en gnistrande ring på Carina Bergs finger.

"Fredagen den 13:e april, den överlägset bästa dagen i mitt liv. Se, som hon skiner. Min blivande fru!" skrev han till bilden.

Om bara några veckor ska paret gifta sig. Enligt hindersprövningen som skickades in häromveckan har paret efterfrågat snabb behandling. Enligt uppgifterna i dokumentet, har Carina Berg och Erik Johansson planerat att gifta sig lördagen den 15 december, det blir alltså ett vinterbröllop. 

 

 

Väljer icke-traditionell bröllopsklänning

Men någon traditionell brudklänning ser det inte ut att bli. En uppgiftslämnare till tidningen Hänt berättar att Carina Berg inte kommer att bära vitt under vigseln. Så vad programledaren planerat att ha på sig återstår att se. Erik Johansson kommer däremot att ha en fransk specialdesignad kostym. 

På gästlistan väntas en hel del kända namn, som bland annat Jessica Almenäs, 44, med sin partner handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 34, Camilla Läckberg, 44 och hennes make Simon Sköld, 31, Peter Forsberg, 45, och hans hustru Nicole Nordin, 30. 

Expressen har tidigare rapporterat att paret planerat ett vinterbröllop, och i en intervju i somras berättade Erik Johansson att paret planerade bröllop.

Fotbollsspelaren kunde inte dölja sin kärlek för Kanal 5-profilen, och på frågan om hon är hans livs kärlek svarade han:

– Absolut, absolut är hon det. Det är inga tvivel på det. Som den där klyschan att "man vet när man vet". Det är något jag har upplevt som en klyscha och lite löjligt, men det är verkligen så. 

Carina Berg har varit gift en gång tidigare – med Kristian Luuk, 52, som hon skilde sig ifrån 2016. De var gifta i åtta år och har en son tillsammans.

Expressen har sökt Carina Berg och Erik Johansson som valt att inte kommentera ytterligare.