Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Berghagens pengauppgörelse med Martin – avslöjar könsrollerna

Malin Berghagen om livet.
Foto: Instagram
Foto: OLLE SPORRONG

Malin Berghagen verkar kär och lycklig med sin fästman Martin Charlton. 

Nu berättar hon att hon gillar att de har små könsroller i sitt förhållande. 

”Det är bara så himla mysigt när alla tror att min man bjuder mig och jag kan få låtsas att det är så”, skriver hon på sin blogg. 

Malin Berghagen, 53, fann den stora kärlek 2018 i Martin Charlton, 48, och än verkar passionens vindar blåsa. I dag är de förlovade och Malin Berghagen har flyttat hem till Sverige för att bo med sin kärlek. 

Nu berättar hon att att de har manligt och kvinnligt beteende i deras förhållande. 

”Jag vet inte alls hur du känner men jag är ju en sådan där hopplös romantiker som tycker om manliga och kvinnliga små beteenden. Jämställdhet är en självklarhet men ibland så är det bara så mysigt att få krypa in i gamla föreställningar”, skriver hon på sin blogg. 

Gillar när hennes fästman kör bilen

Malin Berghagen förklarar hur hon menar: hon gillar bland annat när hennes fästman kör bilen. 

”Självklart kör jag också men oftast är det han som tar den platsen och jag fullkomligt njuter av att få sitta där bredvid och bli omkring körd.”

Berghagen avslöjar också att hon älskar när Martin Charlton betalar. 

”Jag swischar honom nästan omedelbart och vi har en app där vi har koll på våra gemensamma utgifter. Men det är bara så himla mysigt när alla tror att min man bjuder mig och jag kan få låtsas att det är så. Självklart händer det också, att vi bjuder varandra men du fattar”.

Malin Berghagen: ”Inget problem”

Och när det kommer till henne själv så tycker hon om om att pyssla om sin man, göra te på morgonen och ge honom massage. Malin Berghagen tycker om när Martin Charlton håller ”sina starka armar” runtom henne. 

”Ja vi tycker om kvinnligt och manligt på många olika sätt. Och kanske är det inget problem att ha det så om man innerst vet att jag klarar mig själv också. Vi båda gör det. Vi tycker bara om den där lejon och lejoninna grejen. Sådana är vi”, avslutar hon. 

Expressen har sökt Malin Berghagen. 

Minns du Malin Berghagens dotter? 

Så här ser Linn ut.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.