Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Berghagens ord om Jon Henriks skräckskada – dramat i kulisserna

Malin Berghagen. Foto: OLLE SPORRONG
Jon Henrik Fjällgren. Foto: ALEX LJUNGDAHL

Jon Henrik Fjällgren bröt benet under inspelningen av ”Fångarna på fortet”, och lämnade kvar sina tävlingskamrater Malin Berghagen och Johan Jureskog, när han skyndades till sjukhus.

Nu berättar Malin Berghagen om den kaotiska inspelningen efter artistens hemska skada.

”Tuff dag i dag på fortet. Jag och Johan Jureskog förlorade vår tredje musketör Jon Henrik Fjällgren mitt i tävlingen så vi fick köra två mot tre”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

Det har varit en dramatisk inspelning av ”Fångarna på fortet” i franska La Rochelle. Först stoppades inspelningarna av den storm som rådde i området, där det blåste så mycket att busskurar ska ha flugit längs gatorna, och deltagarna tvingades stanna inne.

Under lördagen kom nyheten om att Jon Henrik Fjällgren skadat sig svårt under en av inspelningarna av ”Fångarna på fortet” under dagen, och fått färdas akut från Fort Boyard till sjukhus. Där visade det sig att artisten brutit benet.

”Jon Henrik föll olyckligt under en av dagens tävlingar. Vi avbröt direkt och Jon Henrik fick akut vård. Fortets läkarteam beslutade att evakuera honom till sjukhus”, skrev programmets exekutiva producent Jonathan Nordin i ett sms på lördagen.

Malin berghagen vittnar som jobbiga inspelningen

Olyckan ägde rum i samband med att Jon Henrik Fjällgren sprang på rullband, i en cell vid namn ”Boyard race”.

Eftersom Jon Henrik Fjällgren skadade sig mitt under inspelningarna så fanns det inte heller någon möjlighet att ersätta honom med en annan deltagare.

Nu berättar hans lagkamrat Malin Berghagen om tankarna efter artistens skräckskada. I ett inlägg på Instagram berättar hon om de jobbiga inspelningarna, där hon och kocken Johan Jureskog jobbade i underläge.

”Tuff dag i dag på fortet. Jag och Johan Jureskog förlorade vår tredje musketör Jon Henrik Fjällgren mitt i tävlingen så vi fick köra två mot tre. Jösses vad trött jag är nu. Tungt men tack för bra kämparanda killar!! I höst får ni se hur det gick.”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BydPK0UIFYs/