Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Berghagens offentliga kärlekshjälp åt Kaspersen

Så delar Lill-Babs döttrar upp arvet
Malin Berghagen vill hjälpa sin syster att hitta kärleken. Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
”Om du är rädd, så är det inte henne du behöver vara rädd för. Hon är magi!”, skriver Malin Berghagen på Instagram.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen.Foto: OLLE SPORRONG

Malin Berghagen vill att systern Kristin Kaspersen ska hitta sin nya kärlek.

Så pass mycket att hon söker en man åt henne på Instagram – vilket får Kaspersen att bryta ihop i skratt.

”Om du är rädd, så är det inte henne du behöver vara rädd för. Hon är magi!”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

Kristin Kaspersen, 49, har tidigare konstaterat att hon är redo för att träffa en ny kärlek i sitt liv – och nu tar storasyster Malin Berghagen, 53, saken i egna händer.

Med en bild på Kristin Kaspersen på ett tidningsomslag, så väljer Berghagen att annonsera efter en härlig man åt sin syster på Instagram.

”Alltså på riktigt! Du förmodligen fantastiske man som är ämnad att göra denna coola roliga vackra kvinna lycklig som hennes” one and only man” få ashlet ur vagnen och dyk upp nån jävla gång!!”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

Berghagens hyllning till Kaspersen

Hon fortsätter med att räkna upp sin lillasysters goda kvaliteter, som gör att männen borde kasta sig efter henne.

”Kolla!! Snart 50 bast och ser ut så här!!! Dessutom rolig, snäll, driven och med VÄRLDENS härligaste skratt. Tro mig det är omöjligt att inte skratta med henne när hon väl börjar. Kom igen nu!! Om du är rädd, så är det inte henne du behöver vara rädd för. Hon är magi! Det är MIG du ska vars rädd för”, skriver Malin Berghagen.

Det roliga tilltaget blir populärt på Instagram. Inlägget har gillats över åtta tusen gånger, och många av Kaspersens vänner tycker det är helt rätt att Malin Berghagen gör lite reklam för sitt syskon. Kaspersens tidigare ”Let's dance”-dansare Calle Sterner kommenterar med flera eldemojis, medan kändistylisten Jonas Hallberg och körledaren Gabriel Forss skriver ”Bästa inlägget!” och ”Yes precis så” som kommentarer

Kristins svar efter systerns tilltag: ”Jag dööööör”

Även Kristin Kaspsersen är road av sin systers Instagraminlägg, och kommenterar med flertalet gråtskrattande emojis.

”Jag dööööör vad du e rolig!!! Snacka om omtänksam syster!... och ja, det är dig dom ska vara rädda för”, skriver Kristin Kaspersen i en kommentar.

https://www.instagram.com/p/B2g9YSsofuW/

Expressen söker Malin Berghagen och Kristin Kaspersen för en kommentar.