Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Berghagens möte med exets kärlek

Malin Berghagen och Tess Merkel har tillsammans podcasten ”Berghagen och Tess”.Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Malin Berghagen berättar nu om mötet med exmaken Tommy Nilssons sambo. 

Berghagen bestämde sig för att behandla Linda Olsson som en vän – i podcasten ”Berghagen och Tess” avslöjar hon sin relation till exets kärlek. 

– Jag vill att hon ska känna sig trygg och kunna ringa mig när som helst, säger Malin Berghagen i podcasten. 

När Malin Berghagens exman Tommy Nilsson träffade en ny kvinna bestämde hon sig – hon ville att exets nya kärlek skulle känna sig bekväm i hennes sällskap.

Mötet skedde på en tillställning ”för länge, länge sedan” – Malin Berghagen var där tillsammans med Tommy Nilssons första fru, Catherine Haag. 

Catherine, som gick bort 2015, och Malin Berghagen var goda vänner. 

– Vi bondade ju genom några år, och kom varandra väldigt nära. Inte bästa kompisar, men så nära man kan komma som nya frun och exfrun, säger Berghagen i podcasten ”Berghagen och Tess”. 

Malin Berghagen berättar att de valde att välkomna Tommy Nilssons nya kvinna, Linda Olsson, och ville få henne att känna sig bekväm.

Berghagen: ”Jag var nyfiken”

– Här ska hon kliva in som den här nya. Hon måste vara så himla nervös. Vi måste göra allt för att få henne att känna sig så trygg som möjligt, säger Malin Berghagen. 

Malin Berghagen beskriver sina egna känslor inför mötet i ett sms till Expressen:

”Jag var nyfiken. Linn och Isak hade pratat så mycket gott om henne. Linda är ju en fantastisk musikalartist och sjöng mycket med barnen och dom hängde på hennes föreställningar vilket jag uppskattade. Vi har många gemensamma vänner som alla talade väldigt gott om henne. Det skapade en trygg känsla och en nyfikenhet”.

 

LÄS MER: Malin Berghagen avslöjar – nya kärleken Martin, 47 

 

När Malin Berghagens exman Tommy Nilsson träffade en ny kvinna bestämde hon sig – hon ville att exets nya kärlek skulle känna sig bekväm i hennes sällskap.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

 

Linn och Isak är Malin Berghagens och Tommy Nilssons gemensamma barn. 

Malin Berghagen menar i podcasten att det är viktigt att kvinnor håller samman och stöttar varandra, även om de har varit tillsammans med samma man – för Malin Berghagen handlar det om att känna systraskap med andra kvinnor. 

– När hon kliver in så är vi bara världens skönaste tjejer i systraskapet och fick henne att känna sig, förhoppningsvis, tryggast i hela världen. Kvinnan vid hans sida, det är där hon var nu, där ska hon känna sig safe. Det är där systraskapet ska vara, säger Malin Berghagen. 

Fortsatt fin relation

Det finns också praktiska anledningar att hålla sams med exets nya partner, menar Malin Berghagen.

– Jag vet att Isak är ju där många gånger, och då vill jag att hon ska känna sig trygg och kunna ringa mig när som helst. Och är jag en bitch-exfru kommer hon inte våga ringa mig om något händer. 

I dag har Malin Berghagen en fortsatt fin relation med Linda Olsson, berättar hon. 

”Vi har en jättefin kontakt i dag. Och hon är en trygg punkt för familjen runt Tommy och barnen. Och så älskar jag hennes skratt. Hon är otroligt härlig”, skriver Berghagen i ett sms. 

Expressen har sökt Tommy Nilsson och Linda Olsson. 

 

LÄS MER: Malins och Tommys dotter har vuxit upp