Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Berghagens kropps- ändring – i det dolda

Tv-profilens karriär kort sammanfattat.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Malin Berghangen och Martin Charlton blev ett par 2018.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Malin Berghagen avslöjar sina hemligheter för att hålla sig ung – både i sinnet och till det yttre.

53-åringen har hittat det hon kallar ”livets naturliga botox”, och lider inte heller av övergångsbesvär.

”Försöker tänka positivt att klimakteriet faktiskt är något magiskt härligt”, skriver hon i sin blogg.

I sina böcker och i sin blogg skriver Malin Berghagen, 53, och delar med sig av personliga lärdomar för att må bra från insidan och ut.

I boken ”Livslust och hälsa enligt Malin” (2018) öppnar sig hälsoprofilen om hur hon hanterar att åldras. 53-åringen har hittat det hon kallar för ”livets naturliga botox”.

”Det spelar ingen roll vad du gör med ditt ansikte eller din kropp för att se ung ut om inte det levande vackra finns kvar i dig. Och om du väljer att inte fixa till något på din kropp så knockar du vem som helst med din skönhet när hela du utstrålar liv och glädje”, skriver hon.

I sin blogg skriver Malin Berghagen nu att det till och med är fullt möjligt att ta sig igenom klimakteriet – då många upplever besvärande symptom – med ett leende på läpparna.

”Tack vare yogan och roten maca har jag inte haft några värmesvallningar alls. Och tack vara nattljusoljan mår alla mina slemhinnor och även min hud alldeles fantastiskt. Och tack vare en envis övertalning från Malin till Malin att fem kilo extra över magen och rumpa är bara snyggt står jag mer och mer ut med att min kropp förändrats och nu faktiskt håller med Malin (mig själv alltså) om det. Och när jag nu också FÖRSÖKER tänka positivt att klimakteriet faktiskt är något magiskt härligt så är det faktiskt det, på riktigt”, skriver hon.

Berghagens bröllopslycka

I våras avslöjade Malin Berghagen att kärleken Martin Charlton, 48, hade friat till henne, och att de planerar att gifta sig.

Paret möttes via den gemensamma vännen Niclas Wahlgren, 53, förra året och blev blixtförälskade. Berghagen har tidigare berättat att han varit ett stort stöd i sorgen efter hennes mammas, artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson, bortgång.

Förutom att Malin Berghagen är kär och lycklig, så har hon upptäckt de fysiska hälsofördelarna med att ha en fästman.

”Älskog innebär ju ofta – om du ska upp till rätt nivå av flås – att du inte riktigt fixar det på egen hand. Så be din partner om hjälp. Skulle min man fråga mig om jag kunde hjälpa honom med konditionsträningen i form av lite sex skulle jag mer än gärna 'offra mig'! Ha ha ha”, skriver hon i ”Livslust och hälsa enligt Malin”.

Malin Berghagen berättar att hon har fått sin livslust i arv. Hennes mamma såg inga problem – bara lösningar, och pappan, artisten Lasse Berghagen, 74, kan ställa sig naken på badbryggan med armarna utsträckta och ropa ”HEJ LIVET”. 

Expressen har sökt Malin Berghagen.

https://www.instagram.com/p/B2MclFVo7eU/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.