Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Berghagens insikt om kärleken – efter gesten för familjen

Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Malin Berghagen förlovade sig med kärleken Martin Charlton i april.

Nu hyllar hon sin blivande make på sociala medier – efter hans fina gest till familjen.

”Min älskade blivande man.... tänk att du kom in i mitt liv till slut”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

Det var i slutet av april som Malin Berghagen gick ut med att hon och pojkvännen Martin Charlton ska gifta sig, efter att ha fått ett överraskningsfrieri.

– Vi bägge var halvchockade efteråt, även fast vi visste att vi ville och det var glasklart. Det som var så mäktigt var att jag kunde andas ut, vi blev tokkära efteråt, berättade Malin Berghagen i sin podcast ”Berghagen och Tess” efteråt.

Nu väljer profilen att hylla fästmannen på sociala medier.

”Min älskade blivande man.... tänk att du kom in i mitt liv till slut. Vad har jag gjort för att få en sån fin gåva i mitt liv som inte bara lägger sina trygga armar om mig utan varsamt omfamnar hela min familj. Kan ibland inte fatta att du är på riktigt...”, skriver Malin Berghagen kärleksfullt på Instagram till fästmannen Martin Charlton.

Malin Berghagens fästman hjälper familjen

Hon lägger extra fokus på hur Charlton är med hennes familj, och visar i videoklippet hur han sitter och slipar knivar från huset i Järvsö, och berättar hur han bryr sig om Berghagens familj.

”Nu har du suttit i en timme och slipat mina och familjens köksknivar som du tagit med ifrån Järvsö. Du är klar med 1 1/2 st. Älskling... du väcker mig med ” Good morning gorgeous” varje morgon och stryker mina jeans. Alltså.... Jag har aldrig någonsin haft strukna jeans. Du är den snyggaste och snällaste jag vet... och varje minut jag har väntat på dig har varit värt det. Älskar dig min knivkung!”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BxatqL8oJqc/?utm_source=ig_web_copy_link