Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Berghagens insikt i relationen med Martin

Malin Berghagen.
Foto: OLLE SPORRONG
Malin och Martin.
Foto: Instagram
Malin Berghagen har tidigare varit gift med Tommy Nilsson.
Foto: CHARLES HAMMARSTEN / IBL

Malin Berghagen är kär och lycklig med Martin Charlton. 

Nu berättar hälsoprofilen att hon har haft lyckan att få älska många gånger i sitt liv – trots att hon redan från början vet att hjärtat kan ta skada. 

”Det säger Martin är min styrka. Att jag inte är rädd för att känna. Att jag inte är rädd för att det kan göra ont”, skriver Berghagen i sin blogg. 

Hälsoprofilen och yogin Malin Berghagen, 54, fann den stora kärlek 2018 i Martin Charlton, 49, och än verkar passionens vindar blåsa. I dag är de förlovade och Malin Berghagen har flyttat hem till Sverige för att bo med sin kärlek. 

Nu berättar Malin Berghagen att Martin Charlton är det bästa som har hänt henne när det kommer till en relation. 

”Det beror inte bara på att han och jag är fina tillsammans utan för den plats vi båda är i livet. Allt vi har vuxit oss igenom fram till den dagen vi möttes. Jag är en bättre person än den jag var i någon annan relation. Det handlar inte om tidigare partners utan vem JAG är i dag”, skriver hon på sin blogg. 

Malin Berghagen, som tidigare bland annat varit gift med Tommy Nilsson, 60, berättar också att hon har haft lyckan att älska många gånger i sitt liv. 

”Jag tror att det beror på att jag inte har så stort kontrollbehov. Jag behöver inte veta om just denna kärlek kommer vara den perfekta eller hålla för evigt. Jag upplever stunden och litar på den. Och det säger Martin är min styrka. Att jag inte är rädd för att känna. Att jag inte är rädd för att det kan göra ont”, berättar hon. 

”Ohyggliga smärtan” 

Berghagen är medveten om att kärlek på något sätt alltid kan sluta i hjärtesorg. 

”För likväl som livet innehåller födelse inkluderar det också död. Så som kärlek inkluderar både lycka och sorg. Det är oundvikligt. Även om vi skulle leva med en partner för resten av vårt liv kommer den ohyggliga smärtan då vår partner dör och vi blir ensamma kvar”. 

Men dessa sorgliga tankar är ingenting som stoppar Malin Berghagen från att älska. 

”Så att värja sig för kärleken och försöka kontrollera den på grund av rädsla kommer ta ifrån dig stor kärlek och många lyckliga stunder bara för att du är rädd för att det en dag också kommer göra ont”. 

För den som undrar hur man vågar älska har Malin Berghagen ett par tips. Ett av dem är att man inte behöver hitta en partner för resten av sitt liv. 

”Hitta den som du vill uppleva nuet med. Den som får dig att skratta och som du har bra sex med. Blir det resten av ditt liv är det en bonus”. 

Berghagen uppmanar också till att vara modig. 

”Värj dig inte! Ta tacksamt emot den när den knackar på din dörr. Upplev den i alla dess färger. Var modig! Känn i varenda cell i din kropp. Livet är nu”. 

Expressen har sökt Malin Berghagen. 

https://www.instagram.com/p/CA30XJhFrht/?utm_source=ig_web_copy_link

Berghagens skada – får gå med käpp 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.