Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Berghagens avslöjande ord om saknaden efter Lill-Babs

Malin Berghagen skriver nu om saknaden efter sin mamma.
Foto: OLLE SPORRONG
Lill-Babs döttrar Malin Berghagen, Kristina Kaspersen och Monica Svensson under en minnesgudstjänst för Barbro i Storkyrkan i Stockholm i våras.
Foto: SVEN LINDWALL
Kristin Kaspersen och Malin Berghagen tillsammans med Barbro ”Lill-Babs” Svensson.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ

Folkkäre artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort den 3 april i år efter att kämpat med hälsan en tid.

På allhelgonahelgen postade dottern Malin Berghagen en hyllning till sin mamma på Instagram.

”Jag tänder ett ljus för dig. Älskar dig”, skriver hon i det känslosamma inlägget. 

Det har varit ett omtumlande år för Lill-Babs närmaste. Artisten tvingades fira sin 80 års dag på sjukhuset i mars och en dryg månad senare somnade hon in efter sviterna av hjärtproblem och cancer.

Döttrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen har sedan deras mammas bortgång postat flera fina inlägg till minne av deras mamma.

Nu, nästan exakt fem månader efter Barbro Svenssons bortgång, under helgen då många minns sina nära och kära som gått bort, har Malin Berghagen postat ett nytt inlägg:

”Älskade mamma... den här veckan har du varit i mina tankar varje dag. Fast det har du ju varit sedan den dagen di blev så sjuk. Skillnaden är väl att tårarna är fler”, skriver hon.


https://www.instagram.com/p/BptpSdIlcT2/

Berghagen: Vi pratar om ”Vad skulle mamma, mormor ha gjort?”

Malin Berghagen skriver vidare om hur svårt det är ett leva upp till sin mammas ”legacy” och berättar hur också hur hon och familjen gått vidare.

”Vi pratar om ”Vad skulle Lill-Babs gjort?” för att bära ditt varma, goda och förlåtande hjärta vidare. Vi i familjen tänker ”Vad skulle mamma, mormor gjort..?”

Berghagen fortsätter sitt inlägg genom att beskriva den smärta som hennes mammas död har inneburit:

”Älskade mamma jag hoppas tiden läker smärtan i saknaden men att vi aldrig glömmer det goda du bad oss ALLA förvalta bara genom att vi fick vara en stund i din kärlek”.

Hon avslutar sedan sin Instagrampost med att berätta att hon under dagen tänder ett ljus till minne för sin mamma. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.