Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Berghagens avslöjande – med nya kärleken

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Malin Berghagen berättar nu om första mötet med kärleken Martin Charlton.

I sin nya podcast ”Berghagen och Tess” berättar om hur hon hittade kärleken mitt i sorgen efter sin mor Barbro "Lill-Babs" Svensson.

– Räddningen är väldigt mycket att jag inte tänkte så himla mycket, utan jag bara kände, säger Malin Berghagen i premiäravsnittet av podcasten.

Malin Berghagen, 52, är nyförälskad i engelsmannen Martin Charlton, 47. Paret träffades bara veckor efter att Berghagens mor Barbro "Lill-Babs" Svensson gått bort. Men mitt i sorgen träffade hon Martin Charlton som har varit ett stort stöd för henne genom sorgen. 

Paret träffades genom den gemensamma vännen Niclas Wahlgren. I premiäravsnitten av podcasten ”Berghagen och Tess” berättar hon om första mötet med Martin Charlton.

– Jag skulle möta Niclas Wahlgren på en stor matmarknad. Jag ser honom komma in, så jag springer bakom honom och bara nyper tag honom i rumpan, och hans andra kompis som jag också känner, och då står en tredje kille där och vänder sig om och tittar på mig och garvar. Och då säger jag: ”Förlåt, jag kanske skulle ha nypt dig i rumpan också, men jag känner inte dig. Jag kan kanske göra det nästa gång”, säger hon i podcasten.

https://www.instagram.com/p/BjqCZgzFlB3/?taken-by=mberghagen

Vidare berättar Berghagen att hon inte orkade tänka, utan lät sig svepas med av känslorna och omfamnas av kärleken. 

– Räddningen är väldigt mycket att jag inte tänkte så himla mycket, utan jag bara kände. Jag har gråtit, gått in i djupet och också bara omfamnat kärleken. Kanske just därför, för att jag förlorat en av de absolut viktigaste personerna i mitt liv. En pelare har bara ryckts bort som jag har stått på, jag står och vinglar på ett ben för jag inte har en fot på vardera pelaren, utan jag står verkligen och balanserar, och så bara skickar universum in någon slags stödpelare. Det kändes som att vinna eller försvinna, på något sätt. Jag var redan på botten av alla känslorna, så det var bara att låta sig kasta in i det. Jag orkade inte tänka: ”Var försiktig. Det kan göra ont.” Jag ville bara krypa in i ett par starka armar, and they are strong, och bara hålla om och få känna total, fullkomlig kärlek. 

Podcasten ”Berghagen och Tess” drivs av Malin Berghagen och Tess Merkel. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.