Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Berghagens och Kaspersens återförening utomlands

Barbro "Lill-Babs" Svensson med döttrarna Kristin Kaspersen och Malin Berghagen.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Malin Berghagen och mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Kristin Kaspersen.Foto: /IBL / /IBL

Malin Berghagen och Kristin Kaspersen har återförenats på Palma på Mallorca.

Kristin har rest till systerns träningsvecka på den spanska ön för att lägga sorgen åt sidan en stund.

"En välbehövlig vecka på många sätt", skriver Kaspersen på Instagram.  

Barbro "Lill-Babs" Svensson gick bort 3 april i år, efter att ha drabbats av en elakartad cancer. Den sista tiden hade hon hela tiden familjen, med systrarna Kristin Kaspersen och Malin Berghagen, runt sig i Stockholm där hon vårdades. 

Sedan dess har Malin Berghagen rest tillbaka till Palma där hon bor. Och nu följer Kristin Kaspersen efter. Systrarna har återförenats på den spanska ön Mallorca för en träningsvecka som Malin Berghagen arrangerar.  

Malin Berghagen och Kristin Kaspersen återförenade

https://www.instagram.com/p/BhiwqzeFZU_/?taken-by=kaspersen

"Nu åker jag till Palma. En resa med springtime och min syster ”Malin vecka”. Det blir en vecka där vi tränar Yoga, Soma, bergspromenad, besöker vingårdar och upptäcker Palma och denna vackra ö i Malins tecken. Det är min systers träningsvecka där hon visar sitt Mallorca", skriver Kristin Kaspersen på Instagram. 

Kristin Kaspersen skriver om resan

https://www.instagram.com/p/BhljgPKlmsq/?taken-by=mberghagen

För TV4-programledaren blir veckan ett sätt att få en chans att försöka lägga undan sorgen efter den älskade mammans bortgång för en stund. 

"Ska bli skönt att komma i väg. Att försöka lägga sorgen till sidan en stund. En välbehövlig vecka på många sätt", skriver Kaspersen. 

Kristin Kaspersen skriver om den välbehövliga resan.

"Tacksam för återhämtning, tacksam för solens energi, tacksam för alla kramar. Och extremt tacksam för att mamma alltid är med oss. Hon lärde oss njuta av det liv vi har", skriver Kaspersen.

Malin Berghagen har också delat med sig av bilder och videos från veckan. 

Kärleken till Lill-Babs

Sedan den älskade artisten gick bort har artist-Sverige förenats i sorgen. 

I Söndagsintervjun i P1 berättade Siw Malmqvist under söndagen om sin sorg efter vännen.

– Det känns så sorgligt. Vi får aldrig sitta och tjattra och snacka och skratta i gen. Får aldrig se henne mer. Jag har så svårt för att fatta det, sa hon i intervjun och fortsatte.

– Hur kan man ha så mycket cancer och inte ha ont någonstans? Det märktes ingenting. Så kom hon upp på sjukhuset och så förbättrades hennes värden och som hon alltid sa "allt går – utom nyfödda barn". Hon gav sig fanken på att allting skulle gå – och det sa jag till henne också. Men sedan klarade hon inte av att vara hemma och hon fick komma upp på Stockholms sjukhem och då någon gång förstod vi att det inte går

https://www.instagram.com/p/Bhl1BCOFTCm/?taken-by=kaspersen

Systrarna delade tillsammans ett meddelande på Instagram när Barbro "Lill-Babs" Svensson gått bort. 

"Vår älskade mamma, syster, mormor, gammelmormor, faster och moster har nu somnat in lugnt och stilla efter en kort tids sjukdom. Hennes hjärta har slagit många sköna slag för publiken, familjen, kollegorna och vännerna men nu får det vila. Mamma kom in akut för hjärtsvikt och då upptäcktes en elakartad cancer. En kombination som blev för tuff för vår så annars envisa och starka mamma. Familjen har varit runt mamma varje dag sedan hon kom till sjukhuset och hon somnade in lugnt och stilla idag på förmiddagen. Nu vilar hennes själ hos mamma Brita", skrev de. 

https://www.instagram.com/p/BhGibBIlJOw/?taken-by=mberghagen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.