Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bergfeldts rädsla inför premiären – Luuks stöd

Det hajpade journalistlaget fick lämna ”På spåret”
Carina Bergfeldt i förra säsongen av ”Bergfeldt”
Foto: SVT
Kristian Luuk ger sitt stöd till Bergfeldt i hennes nervositet.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

På fredagen är det säsongspremiär för andra säsongen av Carina Bergfeldts talkshow.

Men nu berättar hon om stora rädslan inför premiären.

”Jag är så nojig just nu så jag vet knappt var jag ska ta vägen.”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Journalisten och författaren Carina Bergfeldt, 41, gjorde tittarsuccé med sin första talkshow i höstas. Men när programmets andra säsong närmar sig premiärdatum har Carina Bergfeldt fått en växande oro för att covid-19 ska påverka inspelningen.

”Jag är så nojig just nu så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Jag vet att det finns betydligt viktigare jobb för samhället än mitt, men just nu känns det som att covid ligger och nafsar en i baken, redo att förstöra en hel produktion för så många människor.”, skriver hon i ett inlägg på Instagram. 

Hon får stöd från bland annat programledaren Kristian Luuk, 55, som skriver: ”Kommer gå så bra, du är Wonder Woman”.

Carina Bergfeldt berättar i sitt inlägg att det finns en reservplan ifall hon skulle bli sjuk, men att hon inte vill missa programmet och att hon därför använder ansiktsskydd hela tiden och inte träffar fler personer än absolut nödvändigt. 

Flera programledare sjuka

Flera produktioner har under den senaste veckan påverkats av sjukdomsfall. Tidigare i veckan kom beskedet att premiären av ”Fråga doktorn” ställs in eftersom att programledaren Sofia Rågenklint och läkaren Karin Granberg har drabbats av covid-19.

Även ”Tillsammans mot cancer”-galan i måndags påverkades av sjukdomsfall när Anna Brolin, 41, fick hoppa in som programledare i stället för Pär Lernström, 41, som insjuknat i covid-19. Samma dag som galan gick av stapeln tvingades också artisterna Oscar Zia, 25, och Cherrie, 30, att ställa in sin medverkan av samma anledning.

https://www.instagram.com/p/CYjhFVEIBYQ/?hidecaption=true

Se också:

Se hela vinnarintervjun med Carina Bergfeldt

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.