Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bergfeldts nya steg när maken är utomlands

Foto: SVT
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES/JARI KANTOLA JARI KANTOLA

Carina Bergfeldt har tackat hej då för den här säsongen med ”Carina Bergfeldt” i SVT. 

Men nu väntar nya utmaningar. 

”Dansken är i danskland, Hamilton är ute i solen och leker med sin Supernanny och i åtta timmar nu ska det bara vara jag och det här manuset”, skriver hon på Instagram. 

En till säsong har gått i mål av Carina Bergfeldts, 42, show och på Instagram avslöjar hon att det kommer att komma ytterligare en. 

”Vi ses i höst, för hörni DET BLIR EN NY SÄSONG DÅ!”, skriver hon. 

Men nu väntar också nya utmaningar för Bergfeldt – hon ska nämligen skriva en bok. Maken, den danska journalisten Jesper Zølck, 43, befinner sig i sitt hemland. 

”Dansken är i danskland, Hamilton är ute i solen och leker med sin Supernanny och i åtta timmar nu ska det bara vara jag och det här manuset som fått ligga och marinera på förlaget i tio veckor”, berättar Bergfeldt på Instagram och fortsätter: 

”Nu ska det bli en svensk bok av mitt amerikanska manus. Om nästan exakt ett år finns den i affärerna”. 

”Du har coolast jobb, du vinner”

För Femina har Bergfeldt tidigare berättat att henne make är ett stort stöd för henne. 

– Jag har varit ihop med män som har så svårt att hantera kvinnlig framgång. Människor som inte kan hantera att det går bättre för mig än för dem. Med Jesper har det aldrig varit några konstigheter. När vi insåg att det inte funkade med allt han hade i Danmark och allt jag hade i USA sa han bara att ”du har coolast jobb, du vinner”. Han var nyhetsankare på TV2, tjänade 80 000 danska kronor i månaden och bara sa upp sig. För mig, för oss. Det är bland det häftigaste jag varit med om.

Christer Sjögren öppnar upp om svåra tiden med frun: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.